Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos kerta fariinisokerilla tulee maukkaampi kakku, miksei sitä aina käytetä kakun leivonnassa?

Vierailija
16.11.2022 |

Kertokaa minulle fariinisokerista. Siinä on hienompi, karamellimaisempi maku kuin tavallisessa kidesokerissa. Miksi sitä ei aina käytetä kakkuja leivottaessa? Onko fariinisokerissa jokin huono puoli, josta en ole kuullut?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se käy ihan kaikkien kakkujen leipomiseen. Itse käytän sitä tiettyjen kuivakakkujen ja tiettyjen pikkuleipien leipomisessa sekä ruoanlaitossa.

Vierailija
2/3 |
16.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkoista käytetään neutraalina makeana joka ei peitä halutunlaista makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fariinisokeri ei vaahtoudu kananmunien kanssa ja on raskaampaa eli litistää kakkupohjat jne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi neljä