Lue keskustelun säännöt.
Jos kerta fariinisokerilla tulee maukkaampi kakku, miksei sitä aina käytetä kakun leivonnassa?
16.11.2022 |
Kertokaa minulle fariinisokerista. Siinä on hienompi, karamellimaisempi maku kuin tavallisessa kidesokerissa. Miksi sitä ei aina käytetä kakkuja leivottaessa? Onko fariinisokerissa jokin huono puoli, josta en ole kuullut?
Kommentit (3)
Valkoista käytetään neutraalina makeana joka ei peitä halutunlaista makua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Fariinisokeri ei vaahtoudu kananmunien kanssa ja on raskaampaa eli litistää kakkupohjat jne.
Ei se käy ihan kaikkien kakkujen leipomiseen. Itse käytän sitä tiettyjen kuivakakkujen ja tiettyjen pikkuleipien leipomisessa sekä ruoanlaitossa.