Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Parmesaani juusto unohtui yöksi pöydälle, menikö pilalle?

Vierailija
08.11.2022 |

Uskaltaako vielä käyttää? Eilen avattu juusto. Unohtui huoneen lämpöön yöksi.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

JOo pilalla on. Anna se tänne, minä voin viedä sen roskiin.

Vierailija
2/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mennyt pilalle. Säilyy huoneenlämmössäkin pitkiä aikoja.

Mutta jääkaapissa paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö ja odota mitä tulee. Itse kyllä liipasisin sen roskiin maistamatta.

Vierailija
4/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahtaa teillä haista pahalle, on niin hirveetä juustoa että oksat pois!

Vierailija
5/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuvitteletteko te, että 1800-luvulla oli +6 C -asteiset jääkaapit niille parmesaanikiekoille? Niitähän kypsytetään kuukausitolkulla sellaisissa hiukan huoneenlämpöä viileämmissä kellariolosuhteissa.

Miten se suolainen juusto menisi yhdessä yössä pilalle?

Vierailija
6/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parmesani on niitä juustoja joista tulee sitä parempaa mitä pidemmäksi aikaa se "unohtuu pöydälle".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parmesaania on valmistettu tuhannen vuoden ajan ennen jääkaapin keksimistä. Lämpimässä Italiassa.

Päättele itse loput.

Vierailija
8/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parmesan-juustot ovat sitä kalliimpia mitä pidemmäksi aikaa ne ovat unohtuneet valmistajan hyllyille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tollaset kovat juustot säilyy ihan hyvin lämpimässäkin ainakin tuon ajan.

Vierailija
10/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se alkaa vasta olla syömäkelpoinen nyt. Eilen se on sulla ollut liian kylmää nautittavaksi eli vääränmakuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

Vierailija
12/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se alkaa vasta olla syömäkelpoinen nyt. Eilen se on sulla ollut liian kylmää nautittavaksi eli vääränmakuista.

Moni muukin juusto on huoneenlämpöisenä parhaimmillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohi aiheen mutta meneekö oltermannin tapainen iso juusto juustokuvussa jääkaapissa säilytettynä pilalle vaikka sen ulkopinta alkaisikin hieman hilseilemään ja tuoksahtamaan juurikin näille eksoottisemmille juustoille. Päiväystä siis edelleen jäljellä. Tiedän että kuivuessaan juusto alkaa puskemaan kalkkia pintaan mutta hajusta en ole ihan varma (???)

Vierailija
14/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ohi aiheen mutta meneekö oltermannin tapainen iso juusto juustokuvussa jääkaapissa säilytettynä pilalle vaikka sen ulkopinta alkaisikin hieman hilseilemään ja tuoksahtamaan juurikin näille eksoottisemmille juustoille. Päiväystä siis edelleen jäljellä. Tiedän että kuivuessaan juusto alkaa puskemaan kalkkia pintaan mutta hajusta en ole ihan varma (???)

Mä vaan höylään noi valkoiset haisevat pois ja juusto on taas ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten nämä uusavuttomat kyselijät pärjäävät tosielämässä?

Paljonko maksaa tiilitalo? Voiko perseen pyyhkiä ruoholla? Mihin asti keskusta on auki?

Vierailija
16/16 |
08.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten nämä uusavuttomat kyselijät pärjäävät tosielämässä?

Paljonko maksaa tiilitalo? Voiko perseen pyyhkiä ruoholla? Mihin asti keskusta on auki?

Milloin lopetat turhasta ulisemisen?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kuusi