Veemäisimmät kasvikunnan edustajat- gallup
Mitkä kasvikunnan tuotteet saavat teidät keittiössä epätoivon partaalle?
Itse en voi sietää sitä säätämistä, mikä kurpitsan valmistamisessa on aina edessä. Lämmityksestä huolimatta paksu kuori ei tahdo antaa millään periksi ja sitten, kun kurpitsan saa vihdoin viimein puolitettua, vastassa on sisus, joka on täynnä tahmaisia siemeniä. Hyvällä tuurilla itse kurpitsaa saa jyrsittyä kokoon yhteen/ kahteen ateriaan.
Melonit kuuluu samaan sarjaan. Hirveä sotku vähäisen ravintoarvon omaavan hedelmän takia. Ja suurin osa koko hommasta on kuorta.
Kommentit (6)
Punajuuri, kun pitää keittää pidempään ja sotkee.
Rakastan mangoa mutta siinä on 50% siementä ja kädet aina ihan mähmässä kun yrittää kovertaa hedelmää siististi sen siemenen ympäriltä.
Persimoni on toinen tahmaaja.
Kurkuma! Vaikka hanskat kädessä laittaisi niin koko keittiö on ihan keltainen
Vielä haastavampaa kuin kurpitsan leikkaaminen, on bataatin leikkaaminen puoliksi. Saa olla kyllä kieli keskellä suuta, kun sitä kovaa ja epämääräisen mallista möhkälettä puolittaa.
Myös purjo saa minut epätoivon valtaan. Aina siellä välissä on multaa, vaikka kuinka huolella huuhtelisi.
Granaattiomena.