Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Veemäisimmät kasvikunnan edustajat- gallup

Ananakset purkista
30.10.2022 |

Mitkä kasvikunnan tuotteet saavat teidät keittiössä epätoivon partaalle?
Itse en voi sietää sitä säätämistä, mikä kurpitsan valmistamisessa on aina edessä. Lämmityksestä huolimatta paksu kuori ei tahdo antaa millään periksi ja sitten, kun kurpitsan saa vihdoin viimein puolitettua, vastassa on sisus, joka on täynnä tahmaisia siemeniä. Hyvällä tuurilla itse kurpitsaa saa jyrsittyä kokoon yhteen/ kahteen ateriaan.

Melonit kuuluu samaan sarjaan. Hirveä sotku vähäisen ravintoarvon omaavan hedelmän takia. Ja suurin osa koko hommasta on kuorta.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Granaattiomena.

Vierailija
2/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bataatti, koska maistuu pahalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punajuuri, kun pitää keittää pidempään ja sotkee.

Vierailija
4/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan mangoa mutta siinä on 50% siementä ja kädet aina ihan mähmässä kun yrittää kovertaa hedelmää siististi sen siemenen ympäriltä.

Persimoni on toinen tahmaaja.

Vierailija
5/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kurkuma! Vaikka hanskat kädessä laittaisi niin koko keittiö on ihan keltainen

Vierailija
6/6 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä haastavampaa kuin kurpitsan leikkaaminen, on bataatin leikkaaminen puoliksi. Saa olla kyllä kieli keskellä suuta, kun sitä kovaa ja epämääräisen mallista möhkälettä puolittaa.

Myös purjo saa minut epätoivon valtaan. Aina siellä välissä on multaa, vaikka kuinka huolella huuhtelisi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kuusi