Voiteletko sämpylän molemmat puolet, kun laitat täytteet sisälle?
Eli voiteletko myös sen päällä olevan sämpyläkannen?
Kommentit (15)
Voitelen. Mutta syön yleensä puolikkaan kerrallaan, avomallia suosin siis.
Myös hamppariin kastikkeet yms kummallekin puolelle.
Leivän molemmilla puolin kuuluu olla voita
En. Ihan vain sen alapuolen voitelen.
Kokeilkaapa huviksenne laittaa sen iänikuisen voin sijasta sinappia. Sopii monen leiväntäytteen kanssa ja itse leivänkin.
Kyllä
Miksi jättäisin sen kannen voitelematta (kuivaksi)?
Vierailija kirjoitti:
Kokeilkaapa huviksenne laittaa sen iänikuisen voin sijasta sinappia. Sopii monen leiväntäytteen kanssa ja itse leivänkin.
Samoin majoneesi, hummus, ketsuppi tms.
Riippuu ihan siitä mitä muut täytteet ovat.
Hyvä sämpylä ei tarvitse mitään, ei edes täytteitä
Vierailija kirjoitti:
Kokeilkaapa huviksenne laittaa sen iänikuisen voin sijasta sinappia. Sopii monen leiväntäytteen kanssa ja itse leivänkin.
Sämpylän täytteeksi juustoa ja kasviksia lähes poikkeuksetta. En lähtisi sinappia kokeilemaan mutta kukin tavallaan.
Vaihtelevasti, mutta sinappi ja ketsuppi on kyllä hyvää leivällä. Riippuu toki mitä muuten laittaa.
Voihan sen noinkin sanoa. Awink-Awink 🤤
Eihän sen paneminen onnistu yhdellä puolella
Voitelen molemmat puolet, koska jos sämpylä tippuu lattialle, niin se tippuu oikein päin
🍑 yleensä voitelen ennen kuin voitelen 🍆
Kyllä.