Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Säästääkö sähköä, jos tekee ison määrän ruokaa ja myöhemmin lämmittää annoksia mikrossa?

Vierailija
16.10.2022 |

Voiko sillä säästää energiaa vai onko parempi tehdä joka kerta uusi ruoka?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säästää, varsinkin uuniruuissa.

Vierailija
2/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Meillä on aina tehty noin, senverran tehdään, että tulee syödyksi pakastamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataruoissa maku pysyy uudelleen lämmittäessäkin.

Vierailija
4/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helposti kerralla tuleekin paljon, jos käyttää vaikka tomaattimurskapaketin tai kermapurkillisen kokonaisena ruokaa laittaessa.

Vierailija
5/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisi ei vain säily pitkään keitettynä.

Vierailija
6/6 |
17.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säästää myös aikaa. Voi tehdä ison annoksen kastiketta niin, että lämmittää sen samassa astiassa kuin keittää perunat/riisin/pastan/jonkun muun lisäkkeen. Jos on vain yksi kastikeannos, voi käyttää keittämistä kestäviä pakastepusseja ja isommille annoksille kastike kulhoon kattilan päälle. Siinä se kuumenee samalla kun alla oleva lisäke kypsyy.