Säästääkö sähköä, jos tekee ison määrän ruokaa ja myöhemmin lämmittää annoksia mikrossa?
Voiko sillä säästää energiaa vai onko parempi tehdä joka kerta uusi ruoka?
Kommentit (6)
Kyllä! Meillä on aina tehty noin, senverran tehdään, että tulee syödyksi pakastamatta.
Pataruoissa maku pysyy uudelleen lämmittäessäkin.
Helposti kerralla tuleekin paljon, jos käyttää vaikka tomaattimurskapaketin tai kermapurkillisen kokonaisena ruokaa laittaessa.
Riisi ei vain säily pitkään keitettynä.
Säästää myös aikaa. Voi tehdä ison annoksen kastiketta niin, että lämmittää sen samassa astiassa kuin keittää perunat/riisin/pastan/jonkun muun lisäkkeen. Jos on vain yksi kastikeannos, voi käyttää keittämistä kestäviä pakastepusseja ja isommille annoksille kastike kulhoon kattilan päälle. Siinä se kuumenee samalla kun alla oleva lisäke kypsyy.
Säästää, varsinkin uuniruuissa.