Miten teet enchiladat?
Täällä perähikiällä ei ainakaan ole kaupoissa näkynyt sitä old El pason enchiladakastiketta, mitä jenkeissä käyttävät. Olisikohan mitään, jos siihen päälle lorauttaisi sitä purkissa olevaa koskenlaskijaa ja jalapenoja?
Kommentit (7)
Miksi haet jenkkiläistä kastiketta kun kyse on kuitenkin meksikolaisesta ruoasta?
En tee, en halua syyllistyä kulttuuriseen omimiseen.
Niin että pitää olla tietty kastike, että voi tehdä enchiladoja?
Vierailija kirjoitti:
Miksi haet jenkkiläistä kastiketta kun kyse on kuitenkin meksikolaisesta ruoasta?
Menikö päivä pilalle?
Nämä ruokanillittäjät ovat oma luokkansa. Oikeasti todella harvalla ruualla on nimisuoja.
Vierailija kirjoitti:
En tee, en halua syyllistyä kulttuuriseen omimiseen.
Ok, syö sitten ranskalaisia ja nakkeja. Eiku ei sovi.
Kokeile ranskankermaa. Netti on täynnä reseptejä.