Montako kertaa voi käyttää samaa öljyä uppopaistamiseen?
Montako kertaa sinä käytät?
Sain jonkunkaisen rasvakeittimen ja sen kayttöä mietin. Lähinnä ranskalaisia perunoita olisi tarkoitus tehdä. Se kai ei sotke sitä öljyä niin paljon.
Kommentit (3)
Käytän tasan kerran. Jos käyttää useampaan kertaan alkaa maistua ranskikset härskiltä.
Ostin air-fryerin ja sillä tulee melkein parempia ranskalaisia kuin uppopaistimella ja ei tarvitse kuin lusikallisen öljyä.
Vierailija kirjoitti:
Käytän tasan kerran. Jos käyttää useampaan kertaan alkaa maistua ranskikset härskiltä.
Ostin air-fryerin ja sillä tulee melkein parempia ranskalaisia kuin uppopaistimella ja ei tarvitse kuin lusikallisen öljyä.
Paskanmarjat. Olisi älytön homma vaihtaa öljy joka kerran, itse paistelen pitkään samoilla öljyillä, varmasti parikymmenrä kertaa, välillä vaan lisää öljyä.
Ei maistu harskillekään ja kannattaa säilyttää keitintä pimeässä niin ei öljy kärsi valosta.
Hampurilaispaikoissa käytetään ikuisesti.
Lorautetaan lisää rasvaa keittimeen, kun vanha vähenee. Koskaan ei vaihdeta.