Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teet Burgundinpadan?

Vierailija
09.10.2022 |

.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paskon kattilaan ja heitän spermat prrään. Sittdn keitän sen

Vierailija
2/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan burgundin pataan ja keitän sen,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinuna googlettaisin josko vaikka sattuisi löytymään ihan oikeita reseptejä.

Vierailija
4/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paskon kattilaan ja heitän spermat prrään. Sittdn keitän sen

Otteita suoraan vihervassarien keittokirjasta.

Vierailija
5/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerrankin mielenkiintoinen aloitus.

Vierailija
6/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aitoon vihervasemmistolaiseen tapaan maustaminen suoritetaan lorauttamalla vähän kustakin pullosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuleeko siihen possua? Jos tulee niin hyi ei kiitos

Vierailija
8/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillosipuleita, pekonia, naudan sisäfilettä, porkkanoita, sipulia, tomaattipyrettä ja murskaa, joku laittaa punaviiniä, minä en. Laakerin lehti, suolaa, musta ja valkopippuria. Sitten pitkään hauduttelua. Suurustan vesijauho seoksella. Jotain tommosta. En oli pitkiin aikoihin tehnyt. Hyvää se aina on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap,katson netistä ohjeen kun sitä teen.

Vierailija
10/10 |
09.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hillosipuleita, pekonia, naudan sisäfilettä, porkkanoita, sipulia, tomaattipyrettä ja murskaa, joku laittaa punaviiniä, minä en. Laakerin lehti, suolaa, musta ja valkopippuria. Sitten pitkään hauduttelua. Suurustan vesijauho seoksella. Jotain tommosta. En oli pitkiin aikoihin tehnyt. Hyvää se aina on.

Hullua tuhlata sisäfilettä pataan, kun vähän tiukempikin liha hauduttaessa murenee. Kuten vaikka paisti tai lapa. Sisäfile kuuluu pihvinä pannulle tai grilliin, samoin ulkofile ja entrecote. Muista osista voi haudutella patoja. Ja punaviinihän tuohon kuuluu ehdottomasti.