Miten teet Burgundinpadan?
Kommentit (10)
Laitan burgundin pataan ja keitän sen,
Sinuna googlettaisin josko vaikka sattuisi löytymään ihan oikeita reseptejä.
Vierailija kirjoitti:
Paskon kattilaan ja heitän spermat prrään. Sittdn keitän sen
Otteita suoraan vihervassarien keittokirjasta.
Kerrankin mielenkiintoinen aloitus.
Aitoon vihervasemmistolaiseen tapaan maustaminen suoritetaan lorauttamalla vähän kustakin pullosta.
Tuleeko siihen possua? Jos tulee niin hyi ei kiitos
Hillosipuleita, pekonia, naudan sisäfilettä, porkkanoita, sipulia, tomaattipyrettä ja murskaa, joku laittaa punaviiniä, minä en. Laakerin lehti, suolaa, musta ja valkopippuria. Sitten pitkään hauduttelua. Suurustan vesijauho seoksella. Jotain tommosta. En oli pitkiin aikoihin tehnyt. Hyvää se aina on.
Ap,katson netistä ohjeen kun sitä teen.
Vierailija kirjoitti:
Hillosipuleita, pekonia, naudan sisäfilettä, porkkanoita, sipulia, tomaattipyrettä ja murskaa, joku laittaa punaviiniä, minä en. Laakerin lehti, suolaa, musta ja valkopippuria. Sitten pitkään hauduttelua. Suurustan vesijauho seoksella. Jotain tommosta. En oli pitkiin aikoihin tehnyt. Hyvää se aina on.
Hullua tuhlata sisäfilettä pataan, kun vähän tiukempikin liha hauduttaessa murenee. Kuten vaikka paisti tai lapa. Sisäfile kuuluu pihvinä pannulle tai grilliin, samoin ulkofile ja entrecote. Muista osista voi haudutella patoja. Ja punaviinihän tuohon kuuluu ehdottomasti.
Paskon kattilaan ja heitän spermat prrään. Sittdn keitän sen