Syötkö hotelliaamiaisella aina reilusti varastoon, koska kaikki minkä jätät syömättä on tavallaan hukkaanheitettyä ilmaista ruokaa?
Kommentit (61)
En todellakaan.
En koskaan syö ns varastoon koska kroppa toimii huonosti niin. Syön kyllä yleisesti isoja aterioita mutta en mitenkään tähtää siihen että yksi ateria kattaisi päivän syömiset.
Paha olokin tulee ja syömisen nautinto menee, jos mässää tai yrittää ottaa koko rahan edestä tai syö kun ei ole enää nälkä.
Onko varastoon syöminen säästöä? Onko säästö se että ähkyssä ei jaksa tehdä mitään eikä ajatus kulje?
Itse säästän siten että syön hotelliaamiaisella niitä ruokia mitä ei raaski itselleen ostaa kotiin aamupalalle.
Vieraassa kaupungissa tulee varsinkin kananmunaa syötyä aamiaisella eri muodoissa. Se pitää nälän kauan poissa, ja ennen lounasta (missä ja milloin sen sitten syökin) ei tarvitse mitään välipalaa.
Syö kaiken minkä otan. Harvoin kotona syön aamupalaa, joten aika pieni on aamiaiseni hotellissakin, tulee maha kipeäksi, jos yhtäkkiä syön jättiannoksen.
Vierailija kirjoitti:
Paha olokin tulee ja syömisen nautinto menee, jos mässää tai yrittää ottaa koko rahan edestä tai syö kun ei ole enää nälkä.
Lähes ähkyyn asti syöminen on suuri ilo!
No en siksi mutta kyllä siksi että kerrankin pääsen valmiiseen pöytään.
Ja saan esimerkiksi haudutettua ihanaa puuroa jota ei kotona kannata edes keittää koska mihellä on keliakia ja teinit ei syö sitä.
Samaten mätän ihania hedelmiä! Ja juustoja.
Harvoin löytää mitään syötävää. Olen ollut vegaani 30 vuotta niin olen tottunut siihen että aina ei löydy syötävää ja olen tottunut nälkään.
Nykyisin on kasvimaitoa kahviin ja joku leipä ja hedelmä Suomessa. Ulkomailla ei sitäkään ja otankin hotellit ilman aamiaista. Hotelliaamiaiset maksaa noin 20 euroa(hotellihuoneen hinnassa) joten ei se minusta ilmainen ole.
Vegaani 100 kg(paino siksi kun usein ajatellaan että lihava on ahmija eikä kestä nälkää)
Erityisesti juhlissa on noloa, jos joku ajattelee noutopöydän olevan mahdollisuus tankata monen aterian edestä ja haetaan monta lautasellista kukkuroilleen välittämättä saavatko muut ruokaa.
En, koska lomalla on yleensä suunniteltua ohjelmaa päivälle, enkä halua olla ähky jo heti aamusta.
En, voihan ne jämät paketoida pöytäliinaan ja ottaa mukaan.
Vedän aina kunnolla ruokaa, erityisesti rasvaisia, ja kolme kupilillista kahvia. Sitten takaisin huoneeseen hetkeksi pötkölleen ja sitten vessaan töräyttämään pönttöön valtavat jöötit! Ei voi paremmin lähteä päivä käyntiin.
Tietenkin. Paitsi all-inclusivessa, jossa ruokaa on aina tarjolla.
En ole koskaan ymmärtänyt näitä ihmisiä. Lihottavat itseänsä aamupaloilla. Helposti vetää koko päivän kalorit siinä aamupalalla ja koska jotain muutakin pitää päivän aikana syödä, niin energiaa tulee liikaa. Se päivä jää siis plussalle. Ihmiset ovat niin tyhmiä, että ajattelevat, että on hyvä syödä paljon siinä aamupalalla, koska sillä tavalla säästää. Yksikin nainen söi kerran pelkkää juustoa. Helposti muutama tuhat kaloria tuli siinä. Voihan sen ajatella niinkin, että siinä säästää, kun ei tarvitse sitten kotiin ostaa juustoa ollenkaan, kun kiintiö tuli täyteen jo reissussa. Ihan tyhmän näköistä on se, kun ihmisillä on lautaset kukkuralla kaikkea rumasti sekaisin siinä lautasella. Ajattelen aina, että köyhä. Ja niin varmasti onkin, köyhät vetää hirveitä määriä aamupalalla. Hyvätuloiset ajattelevat vähän muutakin. Kuten itseään.
Vierailija kirjoitti:
Erityisesti juhlissa on noloa, jos joku ajattelee noutopöydän olevan mahdollisuus tankata monen aterian edestä ja haetaan monta lautasellista kukkuroilleen välittämättä saavatko muut ruokaa.
Se on kyllä juhlien järjestäjän virhe ja ongelma, jos ruoka loppuu kesken. Ei vieraiden.
En koska en ole juntti joka pääsee hotelliin kerran kolmessa vuodessa vaan käyn työn ja vapaa-ajan puitteissa hotellissa melko paljon. Elän siellä ihan normaalia elämää.
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan ymmärtänyt näitä ihmisiä. Lihottavat itseänsä aamupaloilla. Helposti vetää koko päivän kalorit siinä aamupalalla ja koska jotain muutakin pitää päivän aikana syödä, niin energiaa tulee liikaa. Se päivä jää siis plussalle. Ihmiset ovat niin tyhmiä, että ajattelevat, että on hyvä syödä paljon siinä aamupalalla, koska sillä tavalla säästää. Yksikin nainen söi kerran pelkkää juustoa. Helposti muutama tuhat kaloria tuli siinä. Voihan sen ajatella niinkin, että siinä säästää, kun ei tarvitse sitten kotiin ostaa juustoa ollenkaan, kun kiintiö tuli täyteen jo reissussa. Ihan tyhmän näköistä on se, kun ihmisillä on lautaset kukkuralla kaikkea rumasti sekaisin siinä lautasella. Ajattelen aina, että köyhä. Ja niin varmasti onkin, köyhät vetää hirveitä määriä aamupalalla. Hyvätuloiset ajattelevat vähän muutakin. Kuten itseään.
Nooh, lomalla tulee myös kulutettua jotain, kun ei koko päivää istuta pöydän ääressä kuten muulloin. Sitten kun joku muu tekee mulle aamupalat 365/365 niin tätä voi pohtia.
Vierailija kirjoitti:
Erityisesti juhlissa on noloa, jos joku ajattelee noutopöydän olevan mahdollisuus tankata monen aterian edestä ja haetaan monta lautasellista kukkuroilleen välittämättä saavatko muut ruokaa.
Tämä ketju koski hotelliaamiaisia.
En tuosta syystä enkä "varastoon", vaan siksi että hotelliaamiaisella on usein kaikenlaista hyvää, mitä ei kotona saa.