Paras mutakakku vai pitääkö tehdä itse?
Meidän lapsi haluaa synttäreille mutakakun niin mietin että mikä olisi ns. paras mutakakku vai tuleeko itse tekemällä parempi?
Kommentit (19)
Helppo tehdä itse ja tulee parempaa.
Just oli meillä Pirkan gluteeniton omalle vehnäallergiselle synttärikakkuna. Mä en saa onnistumaan itse tekemällä, tämä oli just semmoinen tahmea kuin pitääkin. Mulla tulee aina kuivakakku, vaikka miten ohjeen mukaan teen paistoaikaa myöten. En tiedä, missä vika.
Ihan sama. Se on vain hetken lapsen huulilla ja vuosia äidin vyötäröllä.
Vierailija kirjoitti:
Just oli meillä Pirkan gluteeniton omalle vehnäallergiselle synttärikakkuna. Mä en saa onnistumaan itse tekemällä, tämä oli just semmoinen tahmea kuin pitääkin. Mulla tulee aina kuivakakku, vaikka miten ohjeen mukaan teen paistoaikaa myöten. En tiedä, missä vika.
Vika on liian pitkässä paistoajassa. Se paistoaika pitää sovittaa omaan uuniin sopivaksi, kannattaa alottaa esimerkiksi puolikkaalla paistoajalla...
K-ruuan mutakakussa ainakin paistoaika on siinä ohjeessa liian pitkä, se pätee, kun teen sen mutakakun kaksinkertaisena annoksena. Pienemmälle täytyy MUN uunissa laskea lämpötilaa ja paistoaikaa.
Pirkka tai se joku Kotimaista -merkkiset mutakakut pakastimesta ovat oikeasti ihan ok. Eikä ole kalliita. Eikä jaksa syödä kuin pienen palan, eli ehtaa tavaraa.
Itse tekemällä saa tietysti parhaan, mutta helvetinmoinen vaiva ja sotku.
Mutis on aika helppo tehdä itsekin, joten menisin sillä.
Vierailija kirjoitti:
Ihan sama. Se on vain hetken lapsen huulilla ja vuosia äidin vyötäröllä.
Totuus on lausuttu. Poistukaa.
Kotimaista mutakakku ja Pirkka mutakakku on hyviä.
Kaupastaki saa hyviä mutta jos osaa niin leivo itse.Paljon suklaata kakkuun et tulee pehmeä ja mehevä.Kaveriksi kermavaahtoa tai vaniliajäätelöä.Ehkä mielumin jäätelöä.
Vierailija kirjoitti:
Pirkka tai se joku Kotimaista -merkkiset mutakakut pakastimesta ovat oikeasti ihan ok. Eikä ole kalliita. Eikä jaksa syödä kuin pienen palan, eli ehtaa tavaraa.
Itse tekemällä saa tietysti parhaan, mutta helvetinmoinen vaiva ja sotku.
Eihän tuon leipomisesta paljon sotkua tule. Harvinaisen simppeli kun ei mitään kuorrutuksia tms.
Vierailija kirjoitti:
Kaupastaki saa hyviä mutta jos osaa niin leivo itse.Paljon suklaata kakkuun et tulee pehmeä ja mehevä.Kaveriksi kermavaahtoa tai vaniliajäätelöä.Ehkä mielumin jäätelöä.
Liika suklaa tekee äklöksi. Välttämättä ei tarvitse suklaata ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Mutis on aika helppo tehdä itsekin, joten menisin sillä.
En käy sivustoilla, jotka ei salli evästeiden hylkäystä.
En laita mitään mutaa kakkuihin. Yök.
Ihan paras on kun tekee itse ja jättää oikeasti sen sieltä keskeltä valuvaksi. Itse saan kehuja kun uskallan jättää ihanan löysäksi keskustan. Jotkut paistaa mutakakun ihan liian kuivaksi ja täytyy myöntää itsekin, että harjoitusta vaatinut, koska eri uunitkin saattaa paistaa mutakakun ihan erilailla.
Vierailija kirjoitti:
Ihan paras on kun tekee itse ja jättää oikeasti sen sieltä keskeltä valuvaksi. Itse saan kehuja kun uskallan jättää ihanan löysäksi keskustan. Jotkut paistaa mutakakun ihan liian kuivaksi ja täytyy myöntää itsekin, että harjoitusta vaatinut, koska eri uunitkin saattaa paistaa mutakakun ihan erilailla.
Ja lisäyksenä me tykätään vaniljajäätelön kanssa sekä vadelmia kaveriksi, nam!
No eiköhän oikealla voilla leipoen tule parempaa kuin kaupoissa. Vielä ehkä helpoin leivonnainen mitä on.