Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sos. Help. Miten kauan kermakastiketta saa hauduttaa?

Vierailija
25.09.2022 |

Paistoin lihasuikaleita ja pistin siihe vettä. Lihojen pitää hautua ainaki puoltuntia. Viel 20 min jälellä, laitoin jo kerman sekaan. Laitoinko liian aikasin? Meneekö kerma pilalle siinä kastikkeessa jos kauan hautuu?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ku ennen oon ruukannu laittaa kerman 5-10 min ennen kun valmis. Nyt pistin reilusti aijemmin nii siks epäröin.

Ap

Vierailija
2/3 |
25.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi jeesus näitä kysymyksiä taas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok alapeukuista päätellen kastikkeesta tulee hyvä. Kiitos😅

Ap