Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sunnuntai ruoka. Uuniin hautumaan sitten kurkkimaan ikkunoista.

Emma K.
25.09.2022 |

Viikon vanha rotan liotan 2 tuntia etikassa sen jälkeen paloittelen rotan. Mätiä kananmunia jotka haisevat keitän tunnin lehmän virtsassa. Risuja varastossa jotka pilkon keitoksen pohjaliemeen. Pöllön viisaat aivot marinoin erikseen lehmän röyhtäisyssä jonka jälkeen vippaan ne uunipataan. Ovelan ketun hännän sekoitan joukkoon. Hevosen pierulla maustan ruoan ja haudutan 24 tuntia kunnes ruoka on valmis syötäväksi. Lisäksi keitän punajuuria ja käärmeennähkaa ruoan lisäksi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kahdeksan