Silakkapihvit
Mulla on silakkapihvejä jotka on ollut vähän yli 2 vuotta pakastimessa. Uskaltaako näitä syödä? Uskaltaisitko sinä paistaa ja syödä?
Kommentit (13)
Ei silakkaa kannata pakastaa. Tuoreena paistettu on hyvää. En söisi noin vanhaa pakastettuna.
Todennäköisesti ne on ihan ok. Ei enää ohan parhaimmillaan, mutta ok
Siis onko sulla valmiita silakkapihvejä siellä pakastimessa? Vai miksi kysyt paistamisesta?
Miten tehdään silakkapihvi, sama kuin hauen kanssa?
Soseeksi ja pannulle paistumaan?
Ei! Roskiskamaa. Minä en syö silakoita missään muodossa. En varsinkaan noin vanhoja ja pakaste-kuivuneita silakoita.
Vierailija kirjoitti:
Miten tehdään silakkapihvi, sama kuin hauen kanssa?
Soseeksi ja pannulle paistumaan?
Silakkapihvit tehdään silakkafileistä. Kaksi filettä päällekkäin, väliin haluamaansa täytettä, paistetaan voissa. Jotkut haluavat jopa leivittää ne pihvit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten tehdään silakkapihvi, sama kuin hauen kanssa?
Soseeksi ja pannulle paistumaan?Silakkapihvit tehdään silakkafileistä. Kaksi filettä päällekkäin, väliin haluamaansa täytettä, paistetaan voissa. Jotkut haluavat jopa leivittää ne pihvit.
Ok. Pitääpä opetella.
Kyllä vaan onnistuu. Mihin aikaan tulen?
Vierailija kirjoitti:
Ei! Roskiskamaa. Minä en syö silakoita missään muodossa. En varsinkaan noin vanhoja ja pakaste-kuivuneita silakoita.
Ai niin kun SINÄ niin minäkään en voi.
Rasvainen kala säilyy pakastimessa hyvänä 3kk.
Oletko jauhottanut ne silakkapihvit?
Miksei uskaltais? Jos on olleet koko ajan umpijäässä siellä pakastimessa?
Mikä on se pahin mitä tässä nyt pelätään etteikö uskaltaisi?