Vaimo laittoi mustikkapiirakkaan ohrajauhoja
Piirakan pohja on kova kuin vanerilevy ja maku myös melko kamala.
Eikä ole provo.
Kommentit (8)
Eikö Koistisen labradorinnoutaja syönyt?
Vierailija kirjoitti:
Jaa. Meillä piirakkataikinassa on aika usein tuisjauhpja tai tattarijauhoja, ja alle päivässä menee se piirakka. Eiköhän ongelma ole sekoitussuhteissa ja reseptissä, ohrajauhosta tulee ihan hyvää piirakkapohjaa, kunhan se valmistetaan oikein.
Ei tule, kyllä ohrajauho on tarkoitettu leivän tekoon.
Minä leivon piirakat ja kakut ohrajauhoista ja hyvää tulee.
Jospa ensi viikonloppuna sinä teet piirakan, ap, niin tulee mieleinen?
Miksi et rivakasti leipasis itsellesi mieluisampaa torttua ?
Vierailija kirjoitti:
Jospa ensi viikonloppuna sinä teet piirakan, ap, niin tulee mieleinen?
Ostin niitä ohrajauhoja sen takia että teen rievän sitten kun ehdin.
Jaa. Meillä piirakkataikinassa on aika usein tuisjauhpja tai tattarijauhoja, ja alle päivässä menee se piirakka. Eiköhän ongelma ole sekoitussuhteissa ja reseptissä, ohrajauhosta tulee ihan hyvää piirakkapohjaa, kunhan se valmistetaan oikein.