Mikä on paras tapa lämmittää lihapiirakka, jos vesihöyry ei ole vaihtoehtona?
Uuni, mikro, airfryer, pannu? Rasvassahan kai se on jo kerran uitettu.
Kommentit (26)
Vierailija kirjoitti:
etanolihöyry
Liekinheitintäkö meinaat?
jos on vanha puuhella,niin siinä hellan kulmalla lämpenee :)
Uunissa tulee vähän rapea pinnalta, mikrossa tulee lähemmäs höyrytettyä. Pannulla tulee jo liiankin rapea paistopinta ja airfryeria en ole kokeillut.
Jo (19)70-luvun alkupuolella paikallisessa baarissa lämmittivät lihikset mikrossa, kun viereisen koulun oppilaat niitä innolla kävivät ostamassa. Tampereen Pyynikintorilla oli tuo.
Leivänpaahdin on mainio tähän. Rapsakka pinta!
Ite kirjoitti:
Leivänpaahdin on mainio tähän. Rapsakka pinta!
Karjalan(tms)piirakoille hyvä. Lihis ei mahdu tav. paahtimen.
Kääri märkään paperiin ja mikroon.
Kuka syö tänä päivänä vielä noita karmean hajuisia rasvapommeja?
Varmaan epäterveellisin eines mitä tarjolla on.
Vierailija kirjoitti:
Kuka syö tänä päivänä vielä noita karmean hajuisia rasvapommeja?
Varmaan epäterveellisin eines mitä tarjolla on.
Paistorasvaa yllättävän vähän, samoin kuin ranskalaisissa, mutta kuumassa öljyssä keittäminen taitaa olla se epäterveellisin, kaikki ruoka kun pitäisi kypsentää vain höyryttämällä.
Mikro varmaan kun lihapiirakkaan ei kuulu rapea pinta. Mutta jos se rapea pinta nyt kuitenkin on tärkeä (kuten ananas pizzassa) niin sitten uuni tai pikkugrilli.
Vierailija kirjoitti:
oma vatsa
Ai syödä lihis kylmänä? Hyi yök.
Vierailija kirjoitti:
oma vatsa
Joo, kylmänä. Terästyksenä puolikas lenkkimakkaraa suoraan paketista. Ja litra punaista maitoa päälle, ellei peräti useanpi tölkki olutta.
Peräkammaripojan perus ateria aamuin illoin ja myös lounasksi.
Airfryerissä tulee rapea kuori, kunhan ensin selvittää kokeilemalla oikeat asetukset. Mutta, mikro on paljon nopeampi ja ihan syötävä siitä tulee kosteana lättynäkin.
Grilliäkään ei ole käytössä eikä parila"grilliä".