Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Bostonkakku / korvapuustit raakoja
13.09.2022 |
Apuva. Pitäisi leipoa bostonkakkua, ja mulla on aiemmin jäänyt pullan sisus ns. taikinamaiseksi, eli hiukan raa'aksi. Mikä avuksi?
Miten saisin varmasti sisältä kypsää pullaa?
Onko vuoalla väliä, onko paksu uunivuoka vai ohut metallinen..?
Kiitos jos joku kokeneempi voisi neuvoa.
Kommentit (2)
Itse tökkään puisen grillitikun kakun läpi. Jos ei jää taikinaa, se on valmis. 200 astetta n. 30-40 min, toiseksi alin taso uunissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Meillä mies heitti muka vahingossa majoneesit bostoniin.