Mitä tehdä omenahillosta jota reilusti?
Peltipiirakan helppo resepti?
Tai muita vinkkejä?
Kommentit (31)
Sopii varmasti mausteeksi myös possuruokiin.
Täytekakun täytteeksi, kun oli lisänä sen verran puolukkaa, että väri muuttui ja vähän makukin.
Kaada pannulla paistaen, lisäksi soijajauhe ym. Kylläpä siitä tulee vaikkapa karkkia.
Miksi niin moni tekee omenoista vain hilloa? Omenoita voi myös kuivattaa.
Voisin laittaa sitä melkein mihin vaan, letuille, paahtoleivälle, kääretorttuun, kaurapuuroon. Yksi suosikkini on kanelilla maustettu pannukakku, jonka päällä on omenahilloa.
Vierailija kirjoitti:
Voisin laittaa sitä melkein mihin vaan, letuille, paahtoleivälle, kääretorttuun, kaurapuuroon. Yksi suosikkini on kanelilla maustettu pannukakku, jonka päällä on omenahilloa.
Minä laitan jo hillon tekovaiheessa sekaan hieman kanelia!
Vierailija kirjoitti:
Kaada pannulla paistaen, lisäksi soijajauhe ym. Kylläpä siitä tulee vaikkapa karkkia.
ihttps://www.meillakotona.fi/reseptit/marmeladi
https://blogit.meillakotona.fi/drsugar/suklaa-karamellifudge/?_ga=2.105…; jos jotenkin omppuhilloakin
Eikö sen hillon tai soseen voisi yksinkertaisesti ihan vaan purkittaa,pistää purkit kellarin hyllylle varastoon ja käyttää ne sieltä sitten vaan yksitellen pikkuhiljaa (tai aina kulloisenkin tarpeen mukaan) ?
Mikä piirakkaan, mikä aamuisin paahtoleivän päälle ja mikä leivontaan, tai mihin ikinä mihin nyt hilloa yleensä vain käyttää voi.
Ohjeita löytyy netistäkin kyllä!
(jos kerran olet hillon osannut tehdä, niin kai nyt tiedät sitten senkin mihin sitä yleensä on käytetty)
Minä olen tehnyt omenahillosta omenavispipuuroa.
Emma K. kirjoitti:
Tee silakoita. Sementtiä mukaan niin saat tehtyä uuden talon elementit. Työnnä omenahillo korvaan.
Emma, Emma. Ilkeilyn mestari😦
Miten mahdottoman paljon sitä on? Pakasta talven varalle?
Kuivakakkuun voi käyttää myös. Smoothieen, tuorepuuroon tai uunikaurapuuroon.
Jugurtin kanssa lusikallinen joka päivä.
Bostonkakun tai puustin täytteeksi
Voiskohan joku lähipiirissäsi ihastua pienestä omenahillopurkista? Meillä päin ainakin
Perunalettujen päälle. Omena-crumbleen onenanpalasten kanssa. Kaurapuuron päälle. Smoothiin. Leivinpeltikakku: pohjalle sokerikakkutaikina, sitten se hillo, päälle vuolukermaa.
Ongelmako nyt tuostakin ? kirjoitti:
Eikö sen hillon tai soseen voisi yksinkertaisesti ihan vaan purkittaa,pistää purkit kellarin hyllylle varastoon ja käyttää ne sieltä sitten vaan yksitellen pikkuhiljaa (tai aina kulloisenkin tarpeen mukaan) ?
Mikä piirakkaan, mikä aamuisin paahtoleivän päälle ja mikä leivontaan, tai mihin ikinä mihin nyt hilloa yleensä vain käyttää voi.
Ohjeita löytyy netistäkin kyllä!
(jos kerran olet hillon osannut tehdä, niin kai nyt tiedät sitten senkin mihin sitä yleensä on käytetty)
Öö, onko mainittu mistä hillo on peräisin EI.
Että ootte tyhmiä.
Vierailija kirjoitti:
Voiskohan joku lähipiirissäsi ihastua pienestä omenahillopurkista? Meillä päin ainakin
Tätäkö kysyttiin.
Entä jos hillo onkin jo saatu.
Hel ve tin päs sit.
Pienet piirakat joiden sisällä hillo ja ehkä omenapalaa. Iso piirakka jonka pohjalle hilloa ja päälle jotain muuta lisuketta. Riippuu onko se uuniin soveltuva hillo vai sulaako ulos leivoksesta. Tuoreiden pikkuleipien päälle sopii hillo ja vaahto, myös leivokseen. Hilloa voi antaa lahjaksi, jos on varmistunut oikeilla tavoilla hilloa valmistaessa +kylmäketju, ettei tule ruokamyrkytystä.
Minä sain äidiltä joskus monta purkkia kun oli pakasteesta ottanut. Ne piti käyttää ns heti.
Tein pannaria ja laitoin sitä hilloa siihen taikinaan. Sopi tosi hyvin. Ei tarvinnut sokeriakaan laittaa.
kääretorttu