Käyttäisitkö: vehnäjauho, parasta ennen 5/-21?
Eli kyseessä puolikarkea vehnäjauho, jossa parasta ennen -päiväys yli vuosi sitten. Leivontaan tarkoitus käyttää.
Voiko seurata jotain "pahaa", jos käyttää?
T. Hölmö
Kommentit (13)
Voi käyttää jos on säilytetty kuivassa
Voi käyttää jos näyttää kuivalta ja hyvältä. En käyttäisi ehkä kenenkään syntymäpäiväkakkuun tai muuhun tärkeään, mutta vaikka pitsapohjaan tai pannukakkuun.
Suurkiitokset vastaajille!
Jauhot ovat olleet tiiviisti pakattuna kaapissa.
Rohkenen nyt sitten käyttää niitä, hyvä!
Kiitos vielä!
T. Ei ehkä enää niin hölmö Ap
Hyvin voi käyttää kakkuun myös, siivilän läpi vain 👍
Vierailija kirjoitti:
Suurkiitokset vastaajille!
Jauhot ovat olleet tiiviisti pakattuna kaapissa.
Rohkenen nyt sitten käyttää niitä, hyvä!
Kiitos vielä!
T. Ei ehkä enää niin hölmö Ap
Ja ovat kuivia ja näyttävät hyvältä.
T. Ap
Vierailija kirjoitti:
Hyvin voi käyttää kakkuun myös, siivilän läpi vain 👍
Kiva! Noin meinaankin laittaa, siivilöiden siis. 😊
Parasta ennen = voi käyttää niin pitkään päivämäärän jälkeen, kun ei näytä tai haise syömäkelvottomalta.
Viimeinen käyttöpäivä = ruokamyrkytys on todennäköistä myöhemmin käytettynä.
Vehnäjauhoihin tulee pieni kitkerä sivumaku parasta ennen päiväyksen jälkeen, mutta täysin terveellistä muuten.
Haista. Kyllä nenä huomaa jos joku on pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Jauhojengiii!
Mie snorttaan kybäl jauhoo aijjai
Käytä ihmeessä. Ei mene miksikään jos ei öttiäisiä pussissa.
Kuivatuotteissa se päiväys on ihan turha, ei sitä kannata noteerata.
Tottakai käyttöön