Mitä eroa on anjovisfileillä ja janssonfileillä?
Kommentit (14)
Jansson tässä sillihuoneelta MOI. Janssonin fileitä saa tarjouksessa Janssonin sillihuoneelta hintaan 9,99 euroa kilta.
Muista varoa halpoja anjovisfileitä jotka ovat kopioita aidoista Janssonin fileistä.
Eikös janssonfilee ole silliä ja anjovisfilee kilohailia.
Vierailija kirjoitti:
Jansson on kiusaus, ei file.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuotehaku/kala-ja-merenelavat/muut-kalatu…
Väliäkö tuolla? Pääasia että saadaan silliä kullekin.
Anjovisfileet on hyviä ja janssonfileet pahoja.
Vierailija kirjoitti:
anjoviksilla on eu:n tuotesuoja, koska ne on kalastettu pienen ranskalaisen Anjovis-kylän lammikosta. Viereisen kylän kalastajilla ei ole lupaa käyttää Anjovis nimeä, joten he myyvät janssoninfileitä
Entäs Toyota Anjovis?
Vierailija kirjoitti:
Eikös janssonfilee ole silliä ja anjovisfilee kilohailia.
Ainakin Pirkka-merkkisten tapauksessa.
Vierailija kirjoitti:
Väliäkö tuolla? Pääasia että saadaan silliä kullekin.
Voimmeko samalla suoda aatoksen sillille, vain jotta saisimme paloitella silliä.
Äkta anjovis har inget att göra med det som i Finland säljs som anjovis och är gjort på vassbuk. Köp en burk äkta italiensk anjovis i solrosolja och så går det som för en själv som inte ens kommer ihåg att det fanns något sådant som Janssons filéer.
Vassbuk i sig är en god fisk, men som sagt, att kalla inlagd vassbuk för anjovis är lite som allt annat som den finska matindustrin genom tiderna har presterat: namn på äkta vara och ett innehåll som eventuellt är lite åt det hållet. Se blott på det som i Finland säljs som kaffe, korv, grädde, mjölk, bröd, choklad, öl o.s.v. Inte en produkt lever riktigt upp till sitt ursprungliga namn om inte det är frågan om något riktigt dyrt i hantverksstorlekar.
Joku selvitti eron jo aiemmin, mutta molemmat haisee vanhalta vitulta.
Voiko noita janssonfileitä liottaa vedessä vai hajoavatko sinne veden sekaan kun ovat niin pieniä?
Toinen anjoviksesta tehty, toinen janssonista.
anjoviksilla on eu:n tuotesuoja, koska ne on kalastettu pienen ranskalaisen Anjovis-kylän lammikosta. Viereisen kylän kalastajilla ei ole lupaa käyttää Anjovis nimeä, joten he myyvät janssoninfileitä