Pitääkö joku liköörikonvehdeista?
Pitääkö joku liköörikohvehdeista? Vai miksi niitä on markkinoilla?
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Joo tykkään.
Ne toisen firman on huonon makuisia ja toisen hyviä. Fazerin on hyviä.
Okei, täytyy maistaa Fazerin. Olen maistanut vain Pandan ja vaikea kuvitella, että maistuisivat jollekin
En, koska en juo alkoholia. Ennen kun otin yhden alkoholiannoksen joskus, tuli sitten konvehtikin joskus kokeiltua.
Kyllä. Liköörin tulvahdus suuhun on aivan mahtava makuelämys suklaan jälkeen. Olen saanut kyseisiä namuja nuoruudesta asti jouluisin. Nykyisin ostan niitä varsinkin itsenäisyyspäiväksi, jouluksikin joskus. Mutta niitä on pakko säännöstellä, ettei tule riippuvuutta. Omassa lähikaupassani suosimiani lakkaliköörikonvehteja ei myydäkään kuin loppuvuoden juhlien aikaan, mikä auttaa siinä asiassa.
Te, jotka tykkäätte! Syöttekö niin, että imeskelette ensin suklaan vai niin, että purettu heti rikki?
Hyi helv*tti! Suklaat suklaina ja viinat viinoina.
Ei pidä kukaan. Kaikki kaupoissa myytävät on vain rekvisiittaa eli kulissikarkkeja. Valmistajat tekevät niitä tappiokseenn.
Tykkään. Hyvä selitys miehelle siitä, miksi hengitys haisee viinalle, kun on aina avattu konvehtipaketti.
Juu mutta tulee hankittua yleensä vain jouluksi, kun en muuten syö karkkia.
Vierailija kirjoitti:
Tykkään. Hyvä selitys miehelle siitä, miksi hengitys haisee viinalle, kun on aina avattu konvehtipaketti.
Sinun täytyy olla melko läski että miehesi tuon uskoo. Jos kerta vedät "liköörikonvehteja" joka päivä.
Vierailija kirjoitti:
Te, jotka tykkäätte! Syöttekö niin, että imeskelette ensin suklaan vai niin, että purettu heti rikki?
Ensin suklaa imeskellään, sitten vasta karkki rikki ja se liköörin maku kruunaa kokonaisuuden.
Vierailija kirjoitti:
Te, jotka tykkäätte! Syöttekö niin, että imeskelette ensin suklaan vai niin, että purettu heti rikki?
Suklaa pitää imeskellä rikki.
Minusta on inhottava se sokerikerros suklaan ja liköörin välillä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Te, jotka tykkäätte! Syöttekö niin, että imeskelette ensin suklaan vai niin, että purettu heti rikki?
Ensin suklaa imeskellään, sitten vasta karkki rikki ja se liköörin maku kruunaa kokonaisuuden.
Mä sulattelen myös sokerin ja anna liköörin tihkua pinnan läpi kunnes räsähtää rikki. Joskus puren mutta noin kun teet on mielestäni pahinta kun ei sulkaata enää nii sokeri maistuu liikaa.
Joo tykkään.
Ne toisen firman on huonon makuisia ja toisen hyviä. Fazerin on hyviä.