Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pakastimen perukoilta löytyi leipänyssyköitä eli pussinpohjaleivät aina tyrkännyt pakkaseen. Ovatkohan vielä käyttökelpoisia? Viimeisimmät

Vierailija
02.09.2022 |

Viimeisimmät kesältä 2021 eli yli vuoden takaa. Kaikissa sellainen jäärouhe päällä kun pakastimen ovea auotaan jatkuvasti. Nämä leivänjämät joutuneet aina sinne pakkasen perukoille. Hirvittää heittää poiskaan.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On syötäviä tosin maku voinut muuttua.

Vierailija
2/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös leipä säily pakkasessa noin 3kk 🤔

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi. Ei varmasti ole mikään makuelämys, ja muutenkin leivän mussuttaminen on aika turhaa.

Vierailija
4/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikroon, voita päälle ja ääntä kohti.

Vierailija
5/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos leipä on pilalla, se on homeessa. Noin pääsääntöisesti. Muuten se on syötävää.

Vierailija
6/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile leipäressua. Eli pilko leivät, paistinpannu kuumaksi, siihen voita ja paista leipäkuutiot voissa rapeiksi, lisää loraus kermaa tai maitoa. Syö sellaisenaan. Vanha perinneruoka, johon voi laittaa kaikenlaiset kuivahtaneet leivät, näkkileipää, ruisleipää, vaaleaa leipää jne..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeile leipäressua. Eli pilko leivät, paistinpannu kuumaksi, siihen voita ja paista leipäkuutiot voissa rapeiksi, lisää loraus kermaa tai maitoa. Syö sellaisenaan. Vanha perinneruoka, johon voi laittaa kaikenlaiset kuivahtaneet leivät, näkkileipää, ruisleipää, vaaleaa leipää jne..

Tosi terveellistä.

Vierailija
8/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On syötäviä. Maku voi olla kärsinyt tai leipä kuivahtanut, mutta sen voi syödä eikä siitä tule kipeäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla kovinkin leipä pehmenee ainakin 2 pv aikana. Ja voi tehdä pyttipannua ym. sekoa.

Neste on tarpeen ja mausteita.

Vierailija
10/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile. Leipää se vaan on ei siitä mitään myrkytystä saa. Leivänpaahtimeen tai pannulle.

Ylivuotista kalaa tai lihaa en kokeilisi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha tai kala säilyy pakastimessa syötävänä vaikka kymmenen vuotta. Kovin herkun makuista se ei ehkä enää ole. Kauankohan semmoisessa -80C jäähtyvässä teollisuuspakastimessa säilyisi.

Vierailija
12/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee lämpimiä leipiä. Kunnolla juustoraastetta ja täytteitä päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kokeile leipäressua. Eli pilko leivät, paistinpannu kuumaksi, siihen voita ja paista leipäkuutiot voissa rapeiksi, lisää loraus kermaa tai maitoa. Syö sellaisenaan. Vanha perinneruoka, johon voi laittaa kaikenlaiset kuivahtaneet leivät, näkkileipää, ruisleipää, vaaleaa leipää jne..

Tosi terveellistä.

Nönnönnöö.

Vierailija
14/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee lämpimiä voileipiä.

Itse löysin muutama viikko sitten pakkasen perukoilta vuonna -20 ostetun kuhafilepussin. Paistoin ja maustoin. Hyvältä tuoksui ja hyvältä maistui. Ei tullut mitään. Jos olisi jotain epämääräistä ollut hajussa/maussa niin en olisi syönyt.

Ja synttäreille tein tänä vuonna vahingossa mustikkapiirakan vuonna 2011 kerätyistä mustikoista. Oli vain jäänyt pakasterasia jostain syystä käyttämättä. Kukaan ei tunnustanut saaneensa mitään myrkytystä ja söin sitä siis itsekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikös leipä säily pakkasessa noin 3kk 🤔

Rasvainen ruoka säilyy tuon ajan. Rasvaton vaikka yli vuoden.

Vierailija
16/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siinä mitään vaarallista ole. Kokeile makua, välttääkö. Vieraille en tarjoaisi.

Vierailija
17/17 |
02.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kokeile leipäressua. Eli pilko leivät, paistinpannu kuumaksi, siihen voita ja paista leipäkuutiot voissa rapeiksi, lisää loraus kermaa tai maitoa. Syö sellaisenaan. Vanha perinneruoka, johon voi laittaa kaikenlaiset kuivahtaneet leivät, näkkileipää, ruisleipää, vaaleaa leipää jne..

Tosi terveellistä.

Tiedotus: ketään ei kiinnosta.