Mitä salaattia laitatte leivälle?
Onko se ihan jääsalaattia vai mikä olisi hyvää ja rapeaa?
Kommentit (17)
Pikkusalaatissa on ainakin juuri sopivan kokoiset lehdet ja on rapeaa. Taidetaan myydä vain Pirkka-merkin alla.
Läsketäänkö tömäätti säläätiksi? Se ön äinyt jötä läitän. Kyllä myytänkin vöi läittää, jös hälyää.
Voihan v i tt u nyt sentään. Ei tällaiselle voi näin repeillä :D
Tykkään enemmän herneenversiosta leivän päällä joten kasvatan niitä ympäri vuoden ikkunalaudalla. On rapeita ja hyviä eikä tarvitse maksaa kaupan kalliista salaatista. Pussillinen keittoherneitä riittää pitkään. :)
Yleensä jääsalaattia. Välillä testailen kaikenlaisia erilaisia salaatteja.
Ei salaattia leivän päälle, yök.
Juustoa, kinkkua, tomaattia, kurkkua, munaa leivän päälle.
Salaatti salaattikulhoon lämpimän aterian kanssa tarjottavaksi, tai joskus jopa sen sijaan, muttei leivälle.
Keräsalaattia, jääsalaattia tai frisee-salaattia.
Teen vihreää salaattia kaksi kertaa päivässä ison kulhollisen vinaigrette kastikkeella. En syö sitä leivän päällä kuten en mitään muutakaan tarvitse leivän päälle, harvoin edes oikeaa voita.
En laita normaalisti salaattia leivän päälle, vaan syön salaatin lautaselta. Jos teen kerrosvoileivän, niin sen väliin laitan salaatinlehtiä.
Jääsalaatti tai Pirkan pikkusalaatti.
Useimmiten Pehtoorin tai Kartanon salaattia.
Kerä-tai lehtisalaatti on parasta.
Muistatteko sen hyvän salaatin, mitä lapsuudessa saatiin mummolassa ? Missä oli keräsalaattia ja kananmunakastiketta, jossa oli sinappia, sokeria ja etikkaa sekä kermaa ? Hyvää näin helteillä.
Sienisalaattia