Lue keskustelun säännöt.
Tietääkö joku, miksi kuivattu chili tai cayennepippuri ei ole tulista?
08.08.2022 |
Ei mitään verrattuna tuoreen tai tabascon tulisuuteen. Kokeilin sen lisäämistä myöskin kuumaan veteen ja sekoittamista, niin ei yhtään tulista tule siitä vedestä. Herää heti huijausepäilys tällaisista, että pistääkö ne jotain peruspaprikaa tai punaiseksi värjättyä vehnäjauhoa sitten vain näihin maustepusseihin 🤔
Kommentit (3)
Kyllä se kuivaus tekee siitä chilistä tulisempaa per gramma. Kokeile vaikka kuivattua bhut jolokiaa ja tule sitten sanomaan ettei ollut tulista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se riippuu ihan siitä lajikkeesta, joka on kuivattu. Meiralla on ainakin tosi tulista chilijauhetta.
Pitääpä kokeilla! Kiitos tiedosta! :)
Kyllä se riippuu ihan siitä lajikkeesta, joka on kuivattu. Meiralla on ainakin tosi tulista chilijauhetta.