Porkkanakakun kuorrute
Tarvitseeko siihen voita tai margariinia? En muista että olisin käyttänyt aikaisemmin, mutta nyt kun katselen ohjeita - kaikissa on joko voi tai margariini. Oletko tehnyt ilman ja pysyykö ihan hyvin kasassa?
Kommentit (5)
Voi on aina voita, eikä sitä mikään voita. Ja päälle aitoa meijerivoita.
Käytän voita. Jos teet tuorejuustosta ja tomusokerista, voi ei varmaan ole välttämätön, mutta luulisin, että voin kanssa maistuu paremmalta. Jos teet juhliin, käytä voita. Jos teet muuten vaan, niin tee ihan oman makusi mukaan, maistele. Laita tomusokeria vähitellen, niin ei mene vahingossa liikaa.
(Tuorejuuston vaihtoehtona voi käyttää Koskenlaskija- perinteistä sulatejuustoa (250g), siihen voita ja tomusokeria, jos pitää juuston mausta.)
Olen joskus tehnyt ilman muttei tule lähellekään niin hyvää. Kunnon kuorruteeseen tarvitaan voita.
^