Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein "kiinalaista" proilerimuonaa ja v.... että tämä on

Vierailija
11.07.2022 |

Hyvää! Ei tässä kyllä mitään kiinalaista ole ja käytin valmista teriyakisoosiakin, hyi hyi sentään! Mutta proileri oli ihanan mehevää ja taisin vihdoin oppia keinon saamaan siitä mehevää aina ja ikuisesti!!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
11.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohhoh, tuo ei ollut ihan sujuvaa suomea! Siis... Taisin vihdoin keksiä keinon, jolla saan siitä mehevää aina ja ikuisesti! Olen liian kansainvälinen XDDDDDDDDDD.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla