Ravintolakeittiössä rotanloukkuja
Olen vastavalmistunut ja töissä ravintolakeittiössä. Koulussa ja työharjoittelussa opetettiin että keittiön pitää olla TOSI puhdas. Pinnat ja lattiat pestään ainakin kerran päivässä.
Onko todellisuus kuitenkin jotain ihan muuta? Tässä ravintolassa, jossa olen töissä on rotanloukkuja joka puolella ja lattioihin on pinttynyt likaa.
Kysyin kerran kun oli hiljaisempaa, että voisinko pestä lattiat joka puolelta, kokin vastaus oli että meillä ei ole se tapana. Pestään vaan siitä missä liikutaan. Kukaan ei kuulemma katso tasojen alle. No minäpä katsoin ja siellä oli mädäntyneitä ruokia jne. Ne ei lähtenyt irti lattiasta.
Tämä ei ole provo vaan yököttävä totuus. Laitoin saman tien hakemukset muualle. En voi uskoa tällaista. Olenko naivi vai onko koulussa opetetut jutut vaan sanan helinää?!?
Onhan toi aikalailla totta. Yleensä jotkut paikat putsataan vaan pari kertaa vuodessa. :D