Juhannusjuusto?
En pysty itse syömään juhannusjuustoa kun ei ole laktoositonta. Ostin ulkomaan vieraalle Riitan herkku-nimistä. Syynä ei ollut sitä juustoa kuin kolme ruokalusikallista, loput nestettä! Onko toi normaalia? Onko jossain muussa merkissä enemmän?
Kommentit (11)
Se on hyvää, mutta sitä on tosiaan aika vähän sitä itse juustoa. Tykkäsikö?
Vierailija kirjoitti:
Voin tarjota simaa 😃
T. Juha
😵💨
Pitää keitellä itse niin saa mieleistä.
Tosin maidon laatu vaikuttaa saantoon, kaiketi valkuaispitoisuus.
Juustokeitto tai keittojuusto ovat toisia nimiä tälle herkulle.
Vierailija kirjoitti:
Voin tarjota simaa 😃
T. Juha
Ihanan fiksua...
Jarlan tuotannon infantiileimman puolen ystävät lokaavat koko tuotannon...
En oo ikinä kuullutkaan juhannusjuustosta ja en edes viitsi sanoa mitä tuli ensimmäisenä mieleen..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voin tarjota simaa 😃
T. Juha
Ihanan fiksua...
Jarlan tuotannon infantiileimman puolen ystävät lokaavat koko tuotannon...
Juhannussima on ihan parasta!
Vierailija kirjoitti:
En oo ikinä kuullutkaan juhannusjuustosta ja en edes viitsi sanoa mitä tuli ensimmäisenä mieleen..
Juhannusjuusto on juustokeittoa, joka valmistetaan täysmaidosta.
Msito lämmitetään kädenlämpöiseksi, siihen lisätään juustojuoksutinta.
Annetaan tekeytyä 1/2-1h, jolloin maito juoksettuu eli hyytyy.
Sitten juustoa aletaan keittää, sitä keitetään sekoittaen muutamia tunteja, jolloin juustokokkareet kiinteytyvät.
Lyhyemmän aikaa keitetyssä juusto on kellertävää ja rakeista, pidemmän aikaa keitetyssä se on punertavaa ja kimmoisaa sekä makeampaa.
Eli juustoheraliemessä lilluu juustoklönttejä.
Tuli nälkä, taidanpa syödä annoksen juhannusjuustoa.
En ole kuullutkaan juhannusjuustosta. Halloumia ostin kyllä.