Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan ensinnä hyvä ettei käynyt pahemmin. Olen lumipalloilla syyllistynyt samaan. Olin penska 70 luvulla ja isän kanssa väijytettiin naapuri. Siitähän saatiin oikein lumisota. Kukaan ei kuollut. Se oli jopa hauskaa.

Se mikä on hauskaa ja mikä vaarallista on piip pieni raja. Ainahan aikuisen pitäisi tajuta paremmin. Osa minusta ymmärtää senkin kun meni hermot niin ylireagoi. Kuvitellaanpa tilanne että lapsilauma nakkaisi munia autosi päälle kun ajat. Miten reakoisit?

  • ylös 0
  • alas 6

Kommentit (4)

Vierailija

Ihan oikein että vähän kouluttaa kakaraa. Monen mielestä pari läpsyä avokämmenellä olisi riittänyt, mutta tämä mies päätti ajaa autolla päälle. Tajusihan pentu oman asemansa!

Vierailija

Ihan järkyttävän huonokäytöksisiä lapsia jos käyvät kaupasta ostamassa munia ja viskovat autojen päälle vaarantaen liikenneturvallisuuden vielä sen lisäksi, että vandalisoivat toisen omaisuutta. Ei kuulosta normaalilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ensinnäkin hänellä ei ollut tarkoitus ajaa päälle, mutta se penikka kaatui juostessaan. 

Toiseksi, reagoisin varmaan suunnilleen samalla tavalla. Tuo tapa on idioottimainen ja jokainen tuollaista harrastava nulikka pitäisi piestä. Tai ainakin heidä tulisi pestä kyseinen auto. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla