Onko toi Sikabaari joku rikollisten huijaus?
Miksi ei kerrota enempää?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/44218ebf-88b0-40b0-8953-ebdc46865f14
Kommentit (11)
Kuulostaa joidenkin junttien firmalta
Vegaanien mustamaalausta, ihan hyvää lihaa se on!
Pieni perheyritys. Aiemmin ollut aina hyvässä maineessa. Toiminut 90 luvulta Ylivieskan Raudaskylällä.
Tainnut Oiva-tarkastuksissa saada huonoja arvosanoja, Hesarissa oli kerrottu paremmin.
Käynyt niin että yritys myyty ulkomaalaisille, joilla ei oikein ole homma hanskassa.
Vierailija kirjoitti:
Käynyt niin että yritys myyty ulkomaalaisille, joilla ei oikein ole homma hanskassa.
Aivan supisuomalaiset omistajat.
Jossain navetan nurkassa teurastetaan eläimet, leikataan lihat ja myydään asiakkaille. Ei täytä elintarvikkeiden hygieniavaatimuksia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käynyt niin että yritys myyty ulkomaalaisille, joilla ei oikein ole homma hanskassa.
Aivan supisuomalaiset omistajat.
Toimitusjohtajaksi ainakin vaihtui Richárd Molnár. Nimi ei kuulosta kovin suomalaiselta.
Sesonkituote: tuuri-makkara. Siitä nauttiessasi voit vain arvailla, mitä lihaa se sisältää.
Jotain rottia, kissoja ja muita kuoleita eläimiä jauhaneet lihan sekaan.