Mihin käytät pinjansiemeniä? Olis pussillinen tuossa tulossa vanhaksi...
Peston ja pastan kanssa tietysti, mutta mihin muuhun?
Kommentit (19)
Paista vuohenjuustoa ja paahda pinjansiemenet pannulla. Laita nämä rucolapedille, jonka päälle sitruunamehua. Näin meillä on tehty.
Voisikohan noita käyttää leivonnassa ihan muiden pähkinöiden tapaan?
Paahdan kuivalla pannulla salaattiin ja tosiaan tuo vuohenjuusto on hyvä, eli öljyvoissa hetken paistettua vuohenjuustoa, juoksevaa hunajaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Pinjansiemenet pierettää. Heittäisin ne roskiin.
Vierailija kirjoitti:
Linnuille
Helmiä sioille siis.
Meidän hanämsterit ovat kyllä rakastaneet pinjan siemeniä.
Vierailija kirjoitti:
Pinjansiemenet pierettää. Heittäisin ne roskiin.
Kuinka paljon oikein syöt niitä? Taidat piirrä muutenkin paljon, miksi?
Myslin sekaan, jogurtin päälle. Tai kämmenelle ja ääntä kohti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Linnuille
Helmiä sioille siis.
Meidän hanämsterit ovat kyllä rakastaneet pinjan siemeniä.
Äh, hamsterit, ei hänamsterit..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Linnuille
Helmiä sioille siis.
Meidän hanämsterit ovat kyllä rakastaneet pinjan siemeniä.
Sioille just 😲
Italialaiset pignolikeksit tehdään pinjansiemenistä.
Salaatissa olen itse käyttänyt eniten :)
Kun vähän kuivalla pannulla niitä paahtaa, niin niistä tulee herkkua joka käy melkein mihin vain, salaattiin, sosekeiton päälle, leivän päälle maustamatonta tuorejuustoa ja näitä (nam!), myslin sekaan, jogurtin päälle, jne. Ovat muuten aika arvokkaita, joten ei kannata heittää menemään.
Vierailija kirjoitti:
Paista vuohenjuustoa ja paahda pinjansiemenet pannulla. Laita nämä rucolapedille, jonka päälle sitruunamehua. Näin meillä on tehty.
Oi että tämä on herkkua! En olekaan syönyt tätä aikoihin, täytyypä lähteä kauppaan ostamaan vuohenjuustoa.
Tee muhammaraa, on hyvää! Katso ohje netistä.
Laittaisin salaattiin. Yleensä kyllä käytän pestoon.