Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vaahtoutuva soijavalmiste kakunkuorrutukseen?

15.10.2006 |

Ootteko tehneet maidottomia täytekakkuja, joissa on jotain kermavaahdon korviketta? Oon kyllästyny pelkkiin marjasose ja/tai tummasuklaa -yhistelmiin.



Kaupasta ostin muistaakseni Soycreem-nimisen tuotteen, mutta purkissa ei puhuta vaahtoutumisesta, vaikka kaupan hyllynreunassa tuota kututtiin vaahtoutuvaksi soijakermaksi. Tuleekohan siitä tarpeeksi napakkaa kakun väliin ja päälle?



Jos ei muu auta, niin pakko varmaan ostaa jotain soijajukurttia tai -vanukasta ja koittaa kiinteyttää liivatteella.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
16.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostakin soijakermasta mooonta vuotta sitten tein kakun. Muistathan, ettei soijakerma vaahtoudu pelkästään vatkaamalla, vaan avuksi tarvitaan pieni loraus hapanta (etikkaa tai sitruunamehukin voisi riittää)!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi