Ranskanleipää, edamia ja lauantaimakkaraa
Kommentit (26)
Ranskanleipä on lähes pullaa ja lauantaimakkara on lähes kasvisruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Ranskanleipä on lähes pullaa ja lauantaimakkara on lähes kasvisruokaa.
Mitähän kasvista siinä lauantaimakkarassa on? Liha siitä kyllä puuttuu, mutta on siinä kaikkea lisäaineita, mutta kasvis puuttuu. Edes viljaa siinä ei ole.
Hapankorppuja, Aura-juustoa ja kurkkuviipaleita. Mums! Näihin tulee himo. Maistuis varmaan sullekin? :DD
Vierailija kirjoitti:
Ranskanleipä on lähes pullaa ja lauantaimakkara on lähes kasvisruokaa.
Niin on ku samettia söis.
Näkkäripizzaa voileipägrillissä, tulee rusketusraidat molemmille puolille.
Tuoretta, rapeakuorista ranskista, sitä mitä Elannosta ennen sai, ei muovipussissa ja punakuorista pallo edamia, nam.
Ruisleipää, edamia ja kurkkua mulla.
Mulla on kauraleipää, kevyt lauantaita ja Cheddar-juustoa. Eli vähän päivitetty versio.
70 luvulla ei puhuttu metabolisesta oireyhtymästä tai aivosumusta vaikka kaikki söi ranskanleipää ja lauantaimakkaraa.
Vierailija kirjoitti:
Tuoretta, rapeakuorista ranskista, sitä mitä Elannosta ennen sai, ei muovipussissa ja punakuorista pallo edamia, nam.
Ajattelin just samaa. Se Elannon irtomyynnissä ollut ranskis oli tosiaan rapeakuorinen ja hyvällä tuurilla sai vielä vähän lämpimänä. Ei ole muovipussi-ranskis samaa. Ei.
Vierailija kirjoitti:
70 luvulla ei puhuttu metabolisesta oireyhtymästä tai aivosumusta vaikka kaikki söi ranskanleipää ja lauantaimakkaraa.
En ole kyllä kuullut puhuttavan vieläkään.
Ruisleipää, jonka päällä on margariinia, maksamakkaraa, juustoa, kurkkua ja paprikaa.
Mulla ohrarieskaa, kermajuustoa ja lauantaimakkaraa :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ranskanleipä on lähes pullaa ja lauantaimakkara on lähes kasvisruokaa.
Mitähän kasvista siinä lauantaimakkarassa on? Liha siitä kyllä puuttuu, mutta on siinä kaikkea lisäaineita, mutta kasvis puuttuu. Edes viljaa siinä ei ole.
Atria Lauantaimakkara 225g
Lauantaimakkara on sileärakenteinen ja maultaan mieto leikkelemakkara. Atria lauantaimakkarassa on käytetty suomalaista sianlihaa.
Ainesosat: viljaporsaanliha, vesi, silava, perunatärkkelys, kamara, jodioitu suola, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, mausteet (mm. chili), aromi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Lidlin myslileipää, margariinia ja juustoa.
Lanttupiirakka eli englanniksi rutabaga pie.
Siihen päälle kahvia ja sätkä