Teen parsaa. Se on minun kokkaustaidoillani varsinainen saavutus
Kommentit (10)
Helpoin ja paras tapa: 200 astetta 8 min uunissa.
Uusia pottuja,silliä,graavilohta+salaattia.
Vierailija kirjoitti:
Muista poistaa ne puiset päädyt
Jep, ja tärkeintä on ettei parsaa kypsennä liikaa. Höyrystäminen on aika idioottivarma menetelmä. Ja ne vihreät, ohuet parsat tulee hyvin grillissä tai grillipannulla.
Voisulaa, sitruunaa,tai perinteinen hollandaise kylkeen. Nami.
Pekoni ja palvikylki toimii myös hyvin parsan kanssa.
Olen saanut viime aikoina hevihävikkilaatikoista parsaa, sekä vihreää että valkoista, ja olen ihan vain keittänyt niitä muutaman minuutin. Tyvet pitää tietysti kuoria ja huonot osat rapsia pois.
Tänään en tee ruokaa, koska sitä jäi eiliseltä: jauheliha-kasvispataa, jossa on sikanautajauhelihaa (- 30 %), herkkusieniä, parsaa, paprikaa, kevätsipulia (nämä hevihävikkilaatikosta) ja perunaa.
Otan eilistä herkullista kalakeittoa.
Illaksi laitan tapaksia.
Vierailija kirjoitti:
Kumpi pää on "se puinen" 😅
Tyvi. Siinä on kova ja säikeinen kuori. Latvat taas ovat hyvin pehmeitä.
Miten voi tehdä parsaa?
Eikö se kasva itsekseen?
Ajattelin tehdä perunasalaatintapaista väriperunoista ja porkkanoista, lettuja ja joko kanafileitä tai kassleria. Täytyy vielä miettiä, kun vasta lopettelen aamiaista (teetä, sämpylää kinkulla ja pavuniduilla ja raparperipiirakkaa).