Sokeripala?
Paljonko on sokerinpala sulatettuna? Millilitran?
Kommentit (10)
Miksi sokeripala pitäisi sulattaa? Sulattamiseen kai käytetään hienoasokeria. Sula sokeri on muuten tosi kuumaa, siinä voi polttaa itsensä pahasti.
Siksi pitää sulattaa kun ei ole muuta sokeria nyt, mutta sitä sokeria tarvis, sulatettuna.
Palasokeria voi sulattaa mainiosti. Laittaa vain vähän vettä kattilan pohjalle.
Sokeripaloissa on eroa. Isot, lohkotut (Pulmu?) ovat tuplakokoisia pieniin, sahattuihin (Siru?) verrattuna.
Jos sinulla on vaaka, niin 85g sokeria vastaa noin desiä kidesokeria.
Kaikki sokerinpalat ovat erikokoisia 😔
Vierailija kirjoitti:
Jos sinulla on vaaka, niin 85g sokeria vastaa noin desiä kidesokeria.
Kiitos!
Vierailija kirjoitti:
Palasokeria voi sulattaa mainiosti. Laittaa vain vähän vettä kattilan pohjalle.
Sokeripaloissa on eroa. Isot, lohkotut (Pulmu?) ovat tuplakokoisia pieniin, sahattuihin (Siru?) verrattuna.
Jos sinulla on vaaka, niin 85g sokeria vastaa noin desiä kidesokeria.
Eihän se ole sulattamista, vaan liuottamista, jos siinä on vettä.
100ml