Miesystävän mielestä tänään tehtyä ruokaa ei voi enää huomenna syödä
Olen vähän aikaa sitten tavannut erään miehen. Hän on tosiaan sitä mieltä, että tänään tehty ruoka kuuluu roskiin (jos jää yli).
Itse en moista haaskaamista harrasta.
En halua enää tavata, sen aion kertoa tuolle miehelle.
😳🙄
Ihan ihme tyyppi...
Kommentit (37)
Anna hänen syödä mitä haluaa. Jos hän tekee ja kustantaa uuden ruuan joka päivä, niin toimikoon, kuten huvittaa. Arvelen kuitenkin hänen mielipiteensä olevan pelkkää vihtuilua. .
No se on idiootti. Itsellä ongelma että mies jättää lautaselle, tai laittaa roskiin. Vähän sama homna, tuntuu välillä etten jää katselemaan. Olisin monesti voinut syödä sen pizzanlopun tai broikan rintaleikkeen, jos olisin tiennyt että meinaa pistää haaskuuseen.
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
No en kyllä söisi päivän huoneenlämmössä ollutta ruokaa, mitään. Paitsi tietysti jos huoneen lämpötila on jtn. 10-15 astetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
No en kyllä söisi päivän huoneenlämmössä ollutta ruokaa, mitään. Paitsi tietysti jos huoneen lämpötila on jtn. 10-15 astetta.
Itse kyllä syön ihan joka viikko. Illalla jos tehty ruoka, niin monesti on "lämpimässä" aamuun asti. En ole huomannut mitään haittoja. Vieraille en tarjoa sellaisia, vaan valmistan erikseen jotain siihen hetkeen.
Voi olla, että on kotoa opittu tapa ilman mitään perusteluita. Keskustelkaa aiheesta.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
Vitsi että oli ällöttävää kun vanhemmilla asuessa piti syödä jotain makaronilaatikkoa tai makkarakeittoa viikon putkeen, vaikka nyt ei mitään ruokamyrkytystä saanut niin ei se hyvää ollut. Nykyään omillaan asuessa kolme päivää on aika maksimi samaa ruokaa, loput pakkaseen jos tekee ison annoksen.
Taas näitä mies sitä ja mies tätä. 1/5
Köyhät syö samaa ruokaa seuraavana päivänä.
Vierailija kirjoitti:
No se on hänen ongelmansa. Älä sinä siitä stessaa.
Tuollaisen kanssa suhde ei koskaan etene tapailua pitemmälle.
Meitä on kaksi aikuista, joilla usein vieläpä eri ruoka. Olisi aika käsittämätön ajatus valmistaa vain yksi annos esimerkiksi laatikko- ja kiusausruokia, tai vaikkapa puolisolle karjalanpaistia.
Vai onko hänelle kuitenkin ok, että ruokaa pakastetaan? Sitä ei vaan sovi syödä heti seuraavana päivänä jääkaapista?
En minäkään tykkää lämmitetystä ruuasta. Joskus ne jämät unohtuvat siksi jääkaappiin.
En silti tuoreeltaan heitä pois.
Samaa ruokaa seuraavana päivänä.🤮
En minäkään haluaisi seurustella tuollaisen miehen kanssa, vaikka kuulostaa pieneltä asialta, se kertoo paljon ihmisen arvoista. Ehkä jos hän valmistaisi ruokaa niin pieniä määriä, ettei siitä jää seuraavaan päivään, mutta ruoan ostaminen ja valmistaminen roskikseen heitettäväksi on inhottavaa ja epäkunnioittavaa käytöstä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
Vitsi että oli ällöttävää kun vanhemmilla asuessa piti syödä jotain makaronilaatikkoa tai makkarakeittoa viikon putkeen, vaikka nyt ei mitään ruokamyrkytystä saanut niin ei se hyvää ollut. Nykyään omillaan asuessa kolme päivää on aika maksimi samaa ruokaa, loput pakkaseen jos tekee ison annoksen.
Sama. Itse tein joskus makkarakastiketta sunnuntaina, hyvää tuli, ja kun se jäähtyi, laitoin jääkaappiin. Keitettyjä pottuja sen kanssa ja siitä sitten eväät töihin. Tiistaina se vielä menetteli, keskiviikkona jäi syömättä.
Senaikaselta työkaverilta kysyin asiasta: niin vastasi, että sen kastikkeen rasva on/oli härskiintynyt ja siitä johtui se paha haju ja maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se about viikon säilyy jääkaapissa aivan hyvin syömäkelpoisena. Päivän verran säilyy huoneenlämmössäkin, jos ei nyt jotain kalaa tms. ole.
Vitsi että oli ällöttävää kun vanhemmilla asuessa piti syödä jotain makaronilaatikkoa tai makkarakeittoa viikon putkeen, vaikka nyt ei mitään ruokamyrkytystä saanut niin ei se hyvää ollut. Nykyään omillaan asuessa kolme päivää on aika maksimi samaa ruokaa, loput pakkaseen jos tekee ison annoksen.
Sama. Itse tein joskus makkarakastiketta sunnuntaina, hyvää tuli, ja kun se jäähtyi, laitoin jääkaappiin. Keitettyjä pottuja sen kanssa ja siitä sitten eväät töihin. Tiistaina se vielä menetteli, keskiviikkona jäi syömättä.
Senaikaselta työkaverilta kysyin asiasta: niin vastasi, että sen kastikkeen rasva on/oli härskiintynyt ja siitä johtui se paha haju ja maku.
Annoitko jäähtyä huoneenlämmössä? Ruoka pitää jäähdyttää nopeasti eikä jättää huoneenlämpöön.
Teen aina enemmän ruokaa kerralla, osan pakastan. Tätäkään asiaa mies ei ymmärrä.
Mutta joo, en jaksa enää kuunnella hänen mielipiteitä.
Siitä saa joku seuraava oikean "helmen." Ap
No se on hänen ongelmansa. Älä sinä siitä stessaa.