Se UHT-maito kylmennetään ENNEN avaamista!
Jotta se olisi välittömästi avaamisen jälkeen kylmää.
Tämän luulisi olevan itsestään selvää, mutta niin vain edelleen näkee näitä avattavan huoneenlämpöisenä.
Kommentit (13)
Hyvin siitä huolimatta kestänyt. Yksikään purkki ei ole tuon takia vuosien saatossa pilaantunut. Ei kai sitä yhtä purkkia viikkotolkulla juoda?
Vierailija kirjoitti:
aivan sama, kun sen samana päivänä juo
Huoneenlämpöistä maitoa? Hyi oksennus.
Vierailija kirjoitti:
Hyvin siitä huolimatta kestänyt. Yksikään purkki ei ole tuon takia vuosien saatossa pilaantunut. Ei kai sitä yhtä purkkia viikkotolkulla juoda?
Tykkäät juoda lämmintä maitoa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvin siitä huolimatta kestänyt. Yksikään purkki ei ole tuon takia vuosien saatossa pilaantunut. Ei kai sitä yhtä purkkia viikkotolkulla juoda?
Tykkäät juoda lämmintä maitoa?
No esimerkiksi kahviin laitettaessa tai leivonnassa käytettäessä ei ole suuremmin merkitystä. Harva aikuinen kai maitoa sellaisenaan juo ja niistä harvoista vielä harvempi nimenomaan uht -maitoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvin siitä huolimatta kestänyt. Yksikään purkki ei ole tuon takia vuosien saatossa pilaantunut. Ei kai sitä yhtä purkkia viikkotolkulla juoda?
Tykkäät juoda lämmintä maitoa?
No esimerkiksi kahviin laitettaessa tai leivonnassa käytettäessä ei ole suuremmin merkitystä. Harva aikuinen kai maitoa sellaisenaan juo ja niistä harvoista vielä harvempi nimenomaan uht -maitoa.
Miksei sitä voisi kylmentää jo ennakolta? Kun se joka tapauksessa pitää kylmentää, niin ei siinä mkulu edes energiaa enempää.
Vierailija kirjoitti:
Hyvin siitä huolimatta kestänyt. Yksikään purkki ei ole tuon takia vuosien saatossa pilaantunut. Ei kai sitä yhtä purkkia viikkotolkulla juoda?
Kyllä minulla voi yksi purkki kestää viisikin päivää. En käytä sitä muuhun kuin kahviin, ja toki joskus ruokaan. Kyllä siinä käytön loppupäässä toivoisi että se maito on ollut kylmässä koko sen ajan.
Tietenkin esikylmennetään.
Jättääkö nämä lämpöisenä avaavat maitopurkkeja muutenkin aina tuntikausiksi huoneenlämpöön, niin että se ehtii mennä ihan lämpimäksi ennen kuin laittaa takaisin jääkaappiin?
UHT- maidon voi juoda myös huoneenlämpöisenä. Säilytän UHT- maidon huoneenlämmössä ja käytän sen kun tarvitsen. Sinkkutalous joten suosin 2dl, 2,5dl ja 0,5l UHT- maitoja. Maitoa käytän ruoanvalmistuksessa. En juo pelkkää maitoa ruoan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
UHT- maidon voi juoda myös huoneenlämpöisenä. Säilytän UHT- maidon huoneenlämmössä ja käytän sen kun tarvitsen. Sinkkutalous joten suosin 2dl, 2,5dl ja 0,5l UHT- maitoja. Maitoa käytän ruoanvalmistuksessa. En juo pelkkää maitoa ruoan kanssa.
Ei kai kukaan aikuinen juo pelkkää maitoa?
Mutta siis tokikin se UHT-maito säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, mutta ei tietenkään avattuna. Mutta tällä nyt ei sinänsä ole väliä jos käytät koko purkin kerralla siihen ruokaan.
Ruokaan käytettäessä sehän säästää sähköä kun ei ole kylmää. Siksi itsekin pidän lämpimässä, jos vaikka teen riisipuuroa tms.
Kahviin ei ole niin väliä lämpötilalla, jäähtyy se aikanaan, ja kyllä se avattunakin varmaan ihan kohtuullisen nopeasti jäähtyy jääkaapissa kun heti laittaa.
Uht-maito maistuu sen verran oudolta, etten sitä ruoan kanssa juokaan, sen kanssa kylmyys olisi minulle tärkeää, mutta joku toinen voi toki juoda lämpimänä.
Tietysti pyrkisin kylmentämään, jos olisi tarkoitus käyttää esim. kahviin ja noin, mutta en osta jatkuvaan käyttöön, vaan varalle esim. puuroa varten. Jos saan halvalla.
Vieläkö joku juo lehmän maitoa aikuisiällä? Ei sillä, ei se mitään lasten juomaakaan ole
aivan sama, kun sen samana päivänä juo