Mustikkahillo, mihin sitä voisi käyttää?
Kommentit (11)
Käyttäisin puuron päällä. Leivontaan en, koska se on niin makeaa ja kaikki kakut yms ovat muutenkin niin makeita.
Voit syödä sellaisenaan puuron, jugurtin, viilin, lettujen ym. kanssa. Mustikkamuffinsit ovat myös hyviä.
Kiisseliin saa jos ei muuta keksi.
Mustikka cheesecake, mustikka tiramisù
Mustikkapannukakku tai -letut ovat todella hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Mustikkapiirakka???
Sitten pikkuisen perunajauhoja hillon sekaan. Muuten se leviää pahasti siinä piirakassa. Voi tehdä sekä pullapohjaisen että muropohjaisen piirakan. Voi myös tehdä crumblen, eli hilloseos vuoan pohjalle ja murutaikina päälle.
Mustikkahilloa voi tuunata lisäämällä siihen appelsiinia. Mustikka ja appelsiini sopivat mainiosti yhteen.
Ihan huippua paahtoleivän päällä maapähkinävoin kanssa.
Mustikkapiirakka???