Laitanko Marie-keksien väliin hilloa vai kermavaahtoa? Kesäjuhlaan tarjoilu...
Kumpi säilyy ja maistuu paremmin kuumana kesäpäivänä?
Kommentit (22)
Ei taida hillo tai kerma pelastaa sitä tosiasiaa, että Mariet ovat aivan liian kuivia keksejä täytettäväksi.
En ottaisi tarjoilupöydästä kumpiakaan. Ennemmin vaikka kuivina kekseinä ne Mariet kuin helteessä hapantuvalla kermavaahdolla (jotka jää pöytään seisomaan kun kukaan muukaan ei niitä halua syödä).
Yrität väkisin saada tästä jotain mukahauskaa juttua? Huono yritys, trolli.
Eikö se täyte vaan turahda syödessä ulos sieltä kuviien keksien välistä?
Vierailija kirjoitti:
Eikö se täyte vaan turahda syödessä ulos sieltä kuviien keksien välistä?
Kyllä, eikä aloittaja edes tosissaan kysele.
Et kummallakaan keksit kuivana pöytään.
Hyi mitään hilloa tai kermavaahtoa..
Itse laitan voita, kinuskia tai marmeladia
No voisiko noita keksejä dipata johonkin?
ap
Vierailija kirjoitti:
No voisiko noita keksejä dipata johonkin?
ap
Sun ripuliin ois varmaan ihan hyvä?
Pistä sinne väliin pottuja siivuina ja silliä kuutioina. Huono...
suklaalevite on hyvää mariekeksien kanssa ,tai jäätelöä väliin
Voi tuo jäätelö olisi kyllä kiva idea! Ainut vaan että se ehtii sulaa kovin nopeasti, kun tarkoitus olisi, että kattaus olisi pöydässä koko illan.
ap
Hillo levitetään mariekeksin päälle, ei tungeta väliin! Myös nutella käy.
Kuka oikeasti haluaa illanvietossa syödä keksejä jotka maistuvat pahville vaikka kuinka koittaisi muuksi naamioida? Pienellä budjetilla saa parempaakin hankittua.
niistä voi tehdä suklaakekejä kastamalla sulatettuun suklaaseen ja ripottelee päälle pähkinää ,nomparellia ......
Nutellaa laitan ja ihanaa on. Itsessään myös Mariessa hienostunut maku. Katsos kun on makuaisti herkkä ja toimii
Tarjoa mieluummin hiekkahentusia