Syötkö raakaa kalaa?
Kommentit (26)
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Kyllä. Se on ruokalaji, jota kutsutaan sashimiksi. Syön myös raakaa lihaa tartarina. Yhteys on yleensä ateria.
Sashimia ja sushia tulee syötyä silloin tällöin.
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Ilman lämpöä kypsennettyjä. Eihän graavilohi ole kuin suolaa ja vähän mausteita lohen päälle laitettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Ilman lämpöä kypsennettyjä. Eihän graavilohi ole kuin suolaa ja vähän mausteita lohen päälle laitettuna.
Niin, justiinsa se suola graavaa sen, eli kypsentää. Sitruunaa voi käyttää apuna, sekin graavaa ja säilöö. Sushissa käytetään kuulemma viinietikkaa tai sakea samaan. Nigiri-sushi on kuulemma oikeasti raakaa. (Kävin oikein googlaamassa).
Jos syö rakaa kalaa, se ei saa olla järvikalaa, koska siitä tulee lapamato.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Ilman lämpöä kypsennettyjä. Eihän graavilohi ole kuin suolaa ja vähän mausteita lohen päälle laitettuna.
Niin, justiinsa se suola graavaa sen, eli kypsentää. Sitruunaa voi käyttää apuna, sekin graavaa ja säilöö. Sushissa käytetään kuulemma viinietikkaa tai sakea samaan. Nigiri-sushi on kuulemma oikeasti raakaa. (Kävin oikein googlaamassa).
Jos syö rakaa kalaa, se ei saa olla järvikalaa, koska siitä tulee lapamato.
Jos graavikala ei ole pilalle suolattu, niin se ei ole mitenkään "kypsennetty" suolalla. Sushiriisin etikka ei riitä "kypsentämään" mitään kaloja. Se riisi on erittäin hyvä bakteerien kasvualusta itsessään.
Vierailija kirjoitti:
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Graavaaminen on kalan raakakypsyttämistä suolalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Graavaaminen on kalan raakakypsyttämistä suolalla.
Tuo naurettava termi on keksitty, jotta raa'an kalan inhoajat saadaan syömään suolasäilöttyjä tuotteita. Ei se siinä mitään kypsy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Graavaaminen on kalan raakakypsyttämistä suolalla.
Tuo naurettava termi on keksitty, jotta raa'an kalan inhoajat saadaan syömään suolasäilöttyjä tuotteita. Ei se siinä mitään kypsy.
Eipä sun kannattais paljon huudella, jos tietosi on tuon viestisi luokkaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Graavaaminen on kalan raakakypsyttämistä suolalla.
Tuo naurettava termi on keksitty, jotta raa'an kalan inhoajat saadaan syömään suolasäilöttyjä tuotteita. Ei se siinä mitään kypsy.
Eipä sun kannattais paljon huudella, jos tietosi on tuon viestisi luokkaa.
Selvä.
Harrastatko muuten kuivauintia? Entä onko sulla jalkakädet, jos pystyt noukkimaan varpaiden avulla esineen lattialta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Ilman lämpöä kypsennettyjä. Eihän graavilohi ole kuin suolaa ja vähän mausteita lohen päälle laitettuna.
Niin, justiinsa se suola graavaa sen, eli kypsentää. Sitruunaa voi käyttää apuna, sekin graavaa ja säilöö. Sushissa käytetään kuulemma viinietikkaa tai sakea samaan. Nigiri-sushi on kuulemma oikeasti raakaa. (Kävin oikein googlaamassa).
Jos syö rakaa kalaa, se ei saa olla järvikalaa, koska siitä tulee lapamato.
Eihän graavattu järvikala ole raakaa, koska se on raakakypsennetty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sushia aika ajoin ja joulun aikaan savugraavattua lohta.
Graavaaminen on kalan raakakypsyttämistä suolalla.
Syödän sitten kravatua kirjolohta. Jonka ostan kalatiskiltä suolaan.Kärin sanomaleten isken kylmän jääkaapin ja sieltä otan illalla ja syön sellasenaan.Nin saa suoloja ja jalat ei yölää rampaa iki likujalla, käyn myös Sushi ravintola its-sinä citymarketia vastapäätä lounasaikan. Kai ne kala tuoteet sit kanssa raaka kypsenett?y. Mitä väliä.
No en syö. Ei se mitenkään terveellistä ole, eikä edes hyvää. Sushikin on yliarvostettu trendiruoka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos graavi- ja kylmäsavulohi lasketaan raa´aksi, niin joo, mutta raakakalaa ne ei tarkalleen ottaen ole.
Ei noi ole raakoja.
Ilman lämpöä kypsennettyjä. Eihän graavilohi ole kuin suolaa ja vähän mausteita lohen päälle laitettuna.
Niin, justiinsa se suola graavaa sen, eli kypsentää. Sitruunaa voi käyttää apuna, sekin graavaa ja säilöö. Sushissa käytetään kuulemma viinietikkaa tai sakea samaan. Nigiri-sushi on kuulemma oikeasti raakaa. (Kävin oikein googlaamassa).
Jos syö rakaa kalaa, se ei saa olla järvikalaa, koska siitä tulee lapamato.
Onpa noita muistakin matoja tullut ihmisille, sushiakin syöneille.
Salainen paheeni on napsia kaloja miehen akvaariosta. Syytän aina jotain muuta kalaa.
Käsittääkseni kypsyminen on sinä kun lihaskudoksen proteiinit denaturoituvat ja tämän voi tehdä joko kuumennuksella tai hapolla.
Sushissa tietenkin.