Millainen kuolemanriski minulla on?
Olen 29v alkoholisoitunut mies ja ryypännyt lähes päivittäin kymmenen vuotta sekä syönyt pelkkää epäterveellistä einespaskaa ikäni. Missä iässä tälläiset elämäntavat rupeaa näkyy ja kostautuu? Labran arvot oli kutakuinkin ookoo tästä huolimatta. Kauankohan elän jos jatkan samaa rataa?
Kommentit (12)
No ei siinä kauaa kestä, että alkaa näkymään. Jos vielä ei näy mitään niin sulla ois just hyvä aika lopettaa tai ainakin vähentää, jos yhtään piittaat sun elämästä. Suomessa nää verisuoni- ja sydäntaudit ei oo yhtään harvinaisia ja miksiköhän. Oma isä melkein kuoli sydänkohtaukseen.
Mistäs sitä voi tietää? Voit kuolla 80v vanhuuteen, 64v syöpään, 38v alkoholimyrkytykseen tai seuraavalla viikolla voit jäädä auton alle.
Liikutko? Huolehditko miten muuten terveydestäsi?
Vähennä. Yleensä haima, maksa ja hermosto eivät tykkää. Roskaruuan ongelma on ylikuumennettu öljy, liika suola, jotkut mausteet ja rasvan määrä. Rasvaa on monissa taval. ruuissa ja jälkiruuissa kyllä itsessään aika paljon, ilman alkoholia se olisi "parempi".
Onko paljon ylipainoa? Diabetes voi kyllä kolkutella.
Maksa on ainakin ollut tosi kovilla.
Korjaa ihmeessä elintapasi👍🏼
Kyllä einesruuastakin jotain ravintoaineita saa.
Jotkut elää viisikymppiseksi, jotkut taas kuolee haimatulehdukseen tms. alle 40-vuotiaana. Jotkut sitkeät tyypit sinnittelevät jopa vanhuusikään.
Ei voi tietää.
Olen erittäin yksinäinen ja masentunut ollut, lääkinnyt alkolla ja roskaruualla ikään kuin sitä.
40 paikkeilla kehon alamäki alkaa selvemmin, paha sanoa - veikkaukseni olisi että sinne 50 - 55 kohdille matka voi jatkua.
Kuolet 100% varmasti joskus