Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauhelihan sulatus

Vierailija
28.09.2015 |

Otin eilen aamuyöstä naudan jauhelihapaketin sulamaan aikomuksena tehdä makaronilaatikko tänään. Jouduin kuitenkin lähtemään töihin äkisti ja nyt olen jo syönyt. Onko pilalla jos paistan lihan huomenna aamupäivällä vai pitäisikö minun paistaa liha kotiin päästyä vaikka varsinaisen ruoan teenkin vasta huomenna?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haloo

Vierailija
2/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä se on sulatettu? Jääkaapissa? Itse paistaisin illalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa paistaa jo illalla.

Vierailija
4/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa juurikin - Ap

Vierailija
5/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haistamalla selviää

Vierailija
6/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit aivan hyvin paistaa sen huomenna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
28.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen voi huomenna paistaa, ollaan sitä hysteerisiä :D