Voiko puuroriisiä keittää lisukkeeksi?
Huomasin äsken, ettei meillä ole ollenkaan tavallista pitkäjyväistä riisiä enkä jaksaisi lähteä kaupasta hakemaan. Millaista tulee jos puuroriisiä keittää vedessä?
Kommentit (7)
Vai tarvitseeko pitemmän keittoajan?
Pakkauksessakin taitaa olla lisäkkeeksi keitto-ohje: esim. 1dl riisiä ja 2dl vettä eli vettä kaksi kertaa enemmän kuin riisiä, ripaus suolaa ja keitetään pienellä lämmöllä kannen alla kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Jos lämpöä on liikaa, saattaa kuohua. Kannattaa sekoittaa välillä. Ihan hyvää tulee.
Puuroriisi lisäkkeeksi 4:lle
1½ l vettä
1tl suolaa (tai liemikuutio)
3 dl Myllyn paras Puuroriisiä
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola (tai liemikuutio) ja riisi. Keitä 15 min välillä sekoittaen. Kaada riisi lävikköön ja huuhdo nopeasti lämpimällä tai kylmällä vedellä käyttötarkoituksen mukaan.
Mikäli haluat irtonaista riisiä, käytä Myllyn Paras Pitkäriisiä.
1 dl (= 90 g) Myllyn Paras Puuroriisiä on keitettynä 2½ dl.
Keitto-ohje: Myllyn Paras Oy
puuroriisi on tarkoitettu puuroon ;).... Voi elämä näitä kysymyksiä!
Jos haluat puikoilla syötävää riisiä, pese sitä niin kauan että pesuvesi on kirkasta.
Puuroriisi tarkoitettu puuroon. Voi näitä vastauksia:-) Ihan höpöä. toki voi lisäkeriisinä käyttää.
minä teen usein.