Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuetaanko lihantuotantoa liikaa? Pitäisikö lihan olla nykyistä kalliimpaa?

Vierailija
04.04.2022 |

Ja sillä tavalla kannustaa vähentämään lihankulutusta.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä pitäisi. Tehotuotannosta pitäisi luopua, jos välttämättä halutaan kasvattaa elikoita tapettavaksi niin ainakin niillä pitää olla kunnon elämä kuolemaan saakka.

Vierailija
2/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisi olla puolet halvempaa. Onneksi noi kaiken mailman teolliset sörsselit kuten nyhtökaurat ja muut ei myy. Kyl se kunnon lihaa, pottua ja pari salaatinlehteä pitää Suomilaisen pystyssä eikä mitkään soijat ja muut paskaat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ongelma on muu maailma tässä yhtälössä. Jos pelkästään Suomessa lopetetaan tuet niin sillä tuhotaan pelkästään kotimainen maatalous.

Vierailija
4/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaa voisi edelleen ostaa ja syödä mutta todellisista kustannuksista vastaisi se, joka lihaa kuluttaa.

Vierailija
5/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Vierailija
6/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei todellakaan pidä. Liha on jo valmiiksi tosi kallista. Ennemminkin pitäs tukea lihatuottajia et saatas hintaa alemmas. Ihminen voi olla rauhassa kasvissyöjä, mutta ei ole oikein pakottaa muita siihen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aion lisätä lihan kulutusta.

Vierailija
8/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä pitäisi. Tehotuotannosta pitäisi luopua, jos välttämättä halutaan kasvattaa elikoita tapettavaksi niin ainakin niillä pitää olla kunnon elämä kuolemaan saakka.

Tehotuotanto on ympäristöystävällisempää kuin vaihtoehdot. Jos katsotaan kuinka paljon polttoainetta, sähköä jne kuluu kiloa lihaa kohden niin tehotuotanto on ainoastaan hyvä asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Vierailija
10/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa ei edes ole tehotuotantoa. Menkää Kiinaan ja USA:an, suurimmat maitotilat kymmeniä tuhansia lehmiä. Voi helvetti ihmiset on typeriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsotaan pari vuotta, miten paljon ruokaa saadaan lautaselle ilman lihantuotantoa ja lentorahtina tuotuja elintarvikkeita. Siinä tulee monelle nälkä.

Katovuotena karja pärjää nurmella, mutta ihmiselle sopivaa apila-apetta ei vielä ole.

Vierailija
12/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä nuo broilerit, possut ja naudat nurmikkoa syömällä kasva vaan pitää viljellä valtavat määrät ruokaa niiden syötäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Millä ajattelit lannoittaa sen maan, jossa kasviksia kasvatat?

Vierailija
14/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Eläinten rehua voi kasvattaa paljon suuremmalla alueella Suomessa pienemmällä määrällä lannoitetta kuin ihmisravinnoksi kelpaavia kasviksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Suomessa syötetään pääosin suomalaista rehua. Eli suomalaisen lihantuotannon tukeminen on ympäristöystävällistä, eikä sitä varten tarvitse tuhota yhtään sademetsää.

Vierailija
16/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on oltava lihantuotantoa tai mahdolliset katovuodet ajavat meidät nälänhätään. Näin kävi 1860-luvulla. Mistä proteiinia kun kato, taudit tai tuholaiset vie palkokasvit?

Nurmi kasvaa huononakin vuonna ja huonolla maalla, se on nautojen valtaravintoa, ei vilja. Millähän tämän saisi taottua ihmisten päähän?

Vierailija
17/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä nuo broilerit, possut ja naudat nurmikkoa syömällä kasva vaan pitää viljellä valtavat määrät ruokaa niiden syötäväksi.

Kilo rehuohraa maksaa 0,027e eli 2,7 snt. Ihmiselle se ei kelpaa ravinnoksi, joten eikö ole järkevämpää syöttää se tuotantoeläimille kuin tuoda Aasiasta meille tofua?

Vierailija
18/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Suomessa syötetään pääosin suomalaista rehua. Eli suomalaisen lihantuotannon tukeminen on ympäristöystävällistä, eikä sitä varten tarvitse tuhota yhtään sademetsää.

On ekologisempi syödä itse ruoka kuin kasvattaa ja syöttää sitä lehmälle satoja kiloja ja syödä sitten lehmä.

Vierailija
19/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä nuo broilerit, possut ja naudat nurmikkoa syömällä kasva vaan pitää viljellä valtavat määrät ruokaa niiden syötäväksi.

Ihan nurmella ja heinällä kasvavat.

Vierailija
20/30 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän onkin kestävää kehitystä, että toiselta puolelta maailmaa rahdataan teille sitten niitä kasviksia, jotka on kasvatettu sademetsiä ja luontoa tuhoamalla ja maata köyhdyttämällä.

Kasviksia tarvitaan vähemmän kun ne syödään itse eikä kaadeta metsiä ja kasvateta siellä rehua eläimille.

Suomessa syötetään pääosin suomalaista rehua. Eli suomalaisen lihantuotannon tukeminen on ympäristöystävällistä, eikä sitä varten tarvitse tuhota yhtään sademetsää.

On ekologisempi syödä itse ruoka kuin kasvattaa ja syöttää sitä lehmälle satoja kiloja ja syödä sitten lehmä.

Eläimille syötettävä ruoka ei kelpaa ihmisravinnoksi vaan on esim ruohoa, heinää ja jäkälää. Niitä ei ihminen pysty sulattamaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yhdeksän