Miksi naudan suikaleista tulee sitkeitä kun paistaa pannulla?
Kommentit (40)
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Nuo ovat purkkaa ellei tosiaan hauduta kunnolla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Niitä pitää hauduttaa pannulla kunnes pehmeitä.
Liian viileä pannu. Paista niin kuumalla kuin pystyy ja lisää liha vasta kun pannu on kuuma. Muuten kiehuu nesteet lihasta pannulle, haihtuu keittohöyrynä ja lihasta tulee sitkeä.
Vierailija kirjoitti:
Nuo ovat purkkaa ellei tosiaan hauduta kunnolla.
Haittaako jos tarjoo sitkeää lihaa naapurille?
Piditkö lihaa huoneenlämmössä tarpeeksi kauan ennen paistamista ja oliko pannu tarpeeksi kuuma?
Jos alat "keittämään" kylmää lihaa kylmällä pannulla niin siitä ei tule hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Juu, possunsuikaleita voi paistella nopsaan, nauta on sitkeää ja pitää hauduttaa pitkään.
Riippuu mitä osaa naudasta liha on!
Älä ainakaan koskaan laita sitä naudanlihaa jääkaappikylmänä paistinpannulle. Anna lämmetä minimissään puolituntia. Mielellään tunti tai kaksi. Sitten kypsennys kuumalla pannulla. Lihasta riippuen on mureaa joko mediumina tai sitten hyvin overcooked eli haudutettuna superpehmeäksi.
Suikaleista tulee pahaa jos ei tee jotain kastiketta tai pataruokaa ja anna hautua kunnolla.
Liian kylmä pannu/paistoit liian ison satsin kerralla ja unohdit paistamisen jälkeen hauduttaa niitä?
Laita tosi kuumalle pannulle ja paista nopeasti. Naudan suikaleet voivat jäädä jopa raaoiksi osin. Enempi liian vähän aikaa tosi kuumalla pannulla kuin liian kauan.
Vierailija kirjoitti:
Liian kylmä pannu/paistoit liian ison satsin kerralla ja unohdit paistamisen jälkeen hauduttaa niitä?
No ohje sanoi että valmista 8 minuutissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Lol. Onnistuakseen näin pitäisi olla aivan ohutta lastua joka on pehmennetty ensin jollain tärkkelyksellä (niin kuin kiinalaiset tekevät). Silloin voi vokata nopeasti suuressa määrässä öljyä.
Muutoin ehdottomasti hauduttaminen hiljaisella lämmöllä muutama tunti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Lol. Onnistuakseen näin pitäisi olla aivan ohutta lastua joka on pehmennetty ensin jollain tärkkelyksellä (niin kuin kiinalaiset tekevät). Silloin voi vokata nopeasti suuressa määrässä öljyä.
Muutoin ehdottomasti hauduttaminen hiljaisella lämmöllä muutama tunti.
Voiko ne jälkikäteen pehmentää kun paistoin jo ja ovat sitkeitä??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Lol. Onnistuakseen näin pitäisi olla aivan ohutta lastua joka on pehmennetty ensin jollain tärkkelyksellä (niin kuin kiinalaiset tekevät). Silloin voi vokata nopeasti suuressa määrässä öljyä.
Muutoin ehdottomasti hauduttaminen hiljaisella lämmöllä muutama tunti.Voiko ne jälkikäteen pehmentää kun paistoin jo ja ovat sitkeitä??
Mokasit jo
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liian kylmä pannu/paistoit liian ison satsin kerralla ja unohdit paistamisen jälkeen hauduttaa niitä?
No ohje sanoi että valmista 8 minuutissa.
Tulee nopeampaakin mureaa ja makoisaa kun osaa.
Mulla sama ongelma, en ikinä saa hyvää minuuttisuikaleista. Tiedän, että jos haudutan pitkään, tulee mureaa, mutta se hauduttaminen ei liene minuuttisuikaleiden idea. Täytyy kokeilla kuumaa pannua ja ottaa liha ajoissa huoneen lämpöön.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.
ostin minuuttisuikaleita luki että kypsentyy 8 minuutissa
Lol. Onnistuakseen näin pitäisi olla aivan ohutta lastua joka on pehmennetty ensin jollain tärkkelyksellä (niin kuin kiinalaiset tekevät). Silloin voi vokata nopeasti suuressa määrässä öljyä.
Muutoin ehdottomasti hauduttaminen hiljaisella lämmöllä muutama tunti.Voiko ne jälkikäteen pehmentää kun paistoin jo ja ovat sitkeitä??
Mokasit jo
Voinko tarjota vieraalle??
Kuinka kauan haudutat pannulla? Yleensä 3 t jälkeen alkaa olla mureaa.