Lempi yrttisi ruuanlaitossa
Kommentit (15)
Timjami, kaikkiin italialaisiin ruokiin ja muihinkin liharuokiin.
Basilika, käytän sitä jopa leivänpäällä.
Persilja tai basilika. Eniten käytän pastoihin.
Rucola. Laitan sitä kaikkeen mahdolliseen ja välillä syön suoraan pussista.
Salvia paahdettuihin perunoihin, minttu ja lehtipersilja uusien perunoiden kanssa, minttu lampaalle, timjami ja rosmariini moniin pataruokiin.
Basilika ja ranskalaisert yrtit.Käytän melkeen kaikkeen ruokaan. Nyt uusi ,chili . Sopii moneen ruokaan ja maistuu taivaalliselta sopivassa mitassa.
Pääsääntöisesti pidän kaikista yrteistä, lempparit tuoreina persilja, tilli ja basilika. Kuivattuina käytän yleensä yrttiseosta.
Vierailija kirjoitti:
Persilja tai basilika. Eniten käytän pastoihin.
Ostan kaksi tuoretta basikaa ruukussa ja kastelen niitä koko kesän.Koko kesän syön tuoretta basilikaa halvalla.
Chili ei ole yrttikasvi. Itsekin pidän kyllä chilistä.
Ganjamos nobilis. Käytän sitä päihtymiseen ja oloni turruttamiseen, jonka jälkeen on ihan sama mitä ruoaksi on tarjolla.
Rosmariini. Lihan, kanan ja kasvisten kanssa.
Salvia toinen hyvä.
Persiljasilppua keittoihin, tilliä kalalle. Ihan perinteistä menoa.
Tuore timjami. Sopii niin perunaan kuin riisiin.