Vierailija

Kävimme ystäväni kanssa Itiksen ravintolamaailmassa katsomassa ravintoloita ja silmiimme osui Ravintola Rodoksen syysmenun tarjous " Gyro pita 10e".  Hinta oli mielyttävä ja emme olleet maistaneet ennen kreikkalaista Gyro pitaa. Mukavan oloinen punatukkainen tarjoilija palveli meitä ja otti tilauksen vastaan. Kysyinkin häneltä, että mitä tuo tarjouksen Gyro pita sisältää. Sisällys mielytti makuamme ja tilasimme annokset. Tilasimme myöskin vettä ja limua. Annos oli keskivertoinen ja maku oli ihan ok. Syömisen aikana näimme vissiin omistajan vaihtamassa tarjouspaperit pois.

Laskun maksoimme ja sen jälkeen huomasin, ettemme saaneet tarjousta. Gyro pita maksoikin 13,90e. Vaadimme 3,90e per pita eli 7,80e takaisin. Tarjoilijatyttö yritti neuvotella omistajan kanssa, joka ei suostunut maksamaan tätä takaisin meille. Kuulimme, kun hän sanoi "omapa on hänen vikansa". Hän väitti, että tulimme lounaan jälkeen emmekä nähneet edes tarjousta. Pyysimme omistajan paikalle mutta tarjoilija sanoi, ettei hän suostunut tulla paikalle. 

Ensinnäkin, olisin tilannut vain Gyro pitaa, jos olisin tiennyt maksavani normaalihinnan. Limu maksoi 3,80e ja vesi 1 e. Tämä ei olisi haitannut, jos olisimme saaneet tarjouksen.

Kun saavuimme, me molemmat näimme tarjousen. Tarjouksessa ei lukenut, monesta moneen lounasaika on. PLUS siinä luki syysmenun tarjous, joka tarkoittaa, että tarjous on voimassa syksyn ajan. Tarjouksena oli fetasalaattia, pippurikanaa, kana pitaa, gyro pitaa jne. 

Vaikka kuitissa luki, että tulimme klo 15 jälkeen, mainoksia ei oltu kuitenkaan otettu pois vaan ne olivat esillä. Syömisen aikana tämä ulkomaalainen omistaja vaihtoi ne pois. 

Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen asiointi ravintolassanne. Vaadin korvattavaksi menetyksemme 7,80e. Emme saaneet nauttia tarjouksesta ja sen lisäksi omistaja ei edes tullut puhumaan kanssamme. Eihän tuollainen käytös ole oikein, Hän siis tiesi olevansa väärässä ja halusi viedä rahamme.

Tarjoilija ei myöskään muistanut tilauskeskusteluamme, jossa mainitsin tarjouksen. Hänen vika tämä ei kuitenkaan ole vaan omistajan. 

 

Tämmöistä palvelua ja käytöstä ravintolassanne en suosittele kenellekään. Ei mikään ihme, että ravintolanne oli melko tyhjää ja muissa ravintoloissa oli paljon asiakkaita. Kaikki, jotka lukevat tämän: PYSYKÄÄ KAUKANA RAVINTOLASTA.

 

Aion laittaa tämän viestin kaikkialle arvosteluihin ja kuluttajariitalautakunnalle. Tämmöinen käytös on väärin eikä anna vastinetta rahoille. 

 • ylös 5
 • alas 1

Kommentit (8)

Ai. Meillä on vaan hyviä kokemuksia ko. ravintolasta. Herkullista ruokaa ja hyvä palvelu.

 • ylös 0
 • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oho, on muuten ehdottomasti Itiksen lempiravintolani. Olen syönyt siellä säännöllisesti vuosia. Ei ole ollut mitään ongelmia ja ruoka on yleensä erittäin hyvää ja kohtuuhintaistakin vielä. 

 • ylös 0
 • alas 1

Ihme kun omistaja rupeaa vänkkäämään tuollaisesta rahasummasta.

 • ylös 5
 • alas 0

Ai että oikein kuluttajariitalautakunnalle. No, saavatpahan hyvät naurut, kun joku lounasajan jälkeen kuitin mukaan syömään tullut alkaa sinne asti valittaa jostain alle kympin menetyksestä... Naurettava pikkuasia.

 • ylös 3
 • alas 3

Sorry mutta ei nyt kuulosta niin kovinkaan dramaattiselta kuin asian esität. Ei ole mitenkään ihmeellistä, jos tarjoilija ei muista tilauskeskustelustanne sitä että kysyit mitä TARJOUKSEN Gyro pita sisältää. Ei hän varmaan siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota, jos oli siinä koko lounasajan palvellut ihmisiä ja silloin se oli ollut tarjouksessa. Ei varmaan huomannut itsekään että lounasaika oli jo loppunut, ja siksi ei huomannut sanoa että tarjous oli sitten vain lounasaikaan. 

Olihan tuossa sellaista virhettä että ne tarjouslaput olisi voinut ottaa pois heti lounasajan jälkeen tai sitten niissä voisi lukea selkeästi mihin aikaan lounasaika on. Omistaja olisi voinut tätä ajatellen kyllä suostuakin korvaamaan tarjous- ja normaalihinnan eron. Tosin, kun ap:n asennetta tuosta tekstistä luen, voi olla että jos on reaalimaailmassa saman oloinen, niin minäkin olisin voinut ajatella, että antaa hullun raivota, minä en viitsi vaivautua tuolaliselle tulla omistajana puhumaan... 

 • ylös 0
 • alas 0
Vierailija

Kävin siellä vuosia sitten enkä sen jälkeen ole käynyt. Surkea paikka ja vielä surkeampi ruoka, kuvittelee että suomalaisille junteille kelpaa mikä tahansa pöperö.

 • ylös 6
 • alas 0
Vierailija

Rodos suljettu. Gyro pita huonoa. Paljon paeempaa saa Kampin Minoksesta.

 • ylös 2
 • alas 0
Ketju on lukittu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla