Mikähän siinä on että tamperelaisille kelpaa ne rutikuivat pakastesiivet?
Kannattaisi joskus vaikka kotona kokeilla eroa oikeisiin kanansiipiin puolivalmisteiden sijaan.
Kommentit (4)
Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?
Vierailija kirjoitti:
Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?
Vertaa pakastepizza versus oikea napolilaispizza. Ihmettelen vaan että ihmiset menisivät ravintolaan syömään pakastepizzoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?
Vertaa pakastepizza versus oikea napolilaispizza. Ihmettelen vaan että ihmiset menisivät ravintolaan syömään pakastepizzoja.
Sekä ihmettelen sitä että einessiivistä on tullut Tampereen tavaramerkki.
Tiedän kyllä eron ja kelpaa silti. Mut en olekaan mikään superkulinaristi,