Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikähän siinä on että tamperelaisille kelpaa ne rutikuivat pakastesiivet?

Vierailija
26.03.2022 |

Kannattaisi joskus vaikka kotona kokeilla eroa oikeisiin kanansiipiin puolivalmisteiden sijaan.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedän kyllä eron ja kelpaa silti. Mut en olekaan mikään superkulinaristi,

Vierailija
2/4 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?

Vertaa pakastepizza versus oikea napolilaispizza. Ihmettelen vaan että ihmiset menisivät ravintolaan syömään pakastepizzoja.

Vierailija
4/4 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nyt olis kiva tietää, mistä tarkalleen ottaen puhut ja miksi ajattelit, että tämä on ketjun luomisen arvoinen havainto?

Vertaa pakastepizza versus oikea napolilaispizza. Ihmettelen vaan että ihmiset menisivät ravintolaan syömään pakastepizzoja.

Sekä ihmettelen sitä että einessiivistä on tullut Tampereen tavaramerkki.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi viisi