Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Porkkanapiirakkaan kuorrutus

02.10.2006 |

Keneltä löytyisi pellilliseen porkkanapiirakkaa sellainen kuorrutusohje, jossa on käytetty tuorejuustoa (ei sulatejuustoa)?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
04.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kylmästi korvata tuorejuustolla? Multakin löytyy vain sulatejuustoversio, mutta eiköhän ne menisi ihan yks yhteen. Tämmöinen olisi pellilliselle: 200g sulatejuustoa (miksei siis maustamatonta tuore-?), 100g voisulaa (mä käytin juoksevaa margariinia kun joskus sata vuotta sitten tein), 300g tomusokeria (taitaa olla liian paljon, mulle tuli vähän ällö olo tästä mielestäni liian makeasta piirakasta) ja 1 rkl vaniljasokeria. Kokeile ainakin.

Vierailija
2/2 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla