Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruokapula, hintojen nousu ja ruokahävikki

Vierailija
19.03.2022 |

Koko maailmassa noin 30 % kaikesta tuotetusta ruoasta päätyy hävikkiin. Suomessa kaikesta syömäkelpoisesta ruoasta haaskataan koko elintarvikeketjussa peräti 10–15 % eli noin 360 miljoonaa kiloa. (Lähde: saasyoda.fi)

Hävikkiruokaa myyvissä liikkeissä on kaikenlaista keksiä, patukkaa, suklaata, maustettua valmisriisiä ja einestä, joka ei ole mennyt muualla kaupaksi.

Olisiko aika miettiä koko ruoantuotanto uudestaan? Uskon että tästä konfliktista selvittäisiin muutenkin kuin nylkemällä kuluttajan selkänahka.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuluttajan nahka ei nylkeenny vaikka tuottajahinnat kaksinkertaistuisi. Jos pidetään huoli ettei jokainen välikäsi kaksinkertaista osuuttaan vaan pitää sen ennallaan.

Vierailija
2/2 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupat voisivat vähentää lajivalikoimaa,

Miksi kaikenlaisia turhakkeita pitää olla jäämässä vanhaksi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla