Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies tahtoisi MAKEAA raparperipiirakkaa :D

Vierailija
22.08.2015 |

Ja ihan perus kermaviili/sokeri/muna täytteeseen tehty ja raparperien päälle vielä sokeria ripoteltu ei ollut tarpeeksi makeaa. Mites mahtais saada makeammasi?

 

Itse olen sitä mieltä, että jos ei tuollaisenaan kelpaa, niin olkoon ilman. Raparperipiirakassa nyt kuuluukin olla tuo maku, koska se on RAPARPERIA Mutta ehkä nyt voin miehen mieliksi yrittää.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan syönyt kermaviiliraparperipiirakkaa, meillä se on aina tehty murotaikinaan ja sitä taikinamurua on laitettu vielä niiden raparperipalojen päälle. Palat on läpikuultavan ohuita ja laitetaan imemään sokeria n. 15min ennen kuin aletaan taikinaa tekemään tai vähintään ensimmäisenä työvaiheena. Maistuu siis sokerille ja rasvalle, mausteena raparperiä.

Vierailija
2/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskikissalla on joku makea raparperipiirakan ohje.
Siinä on kinuskia ja vaniljakastiketta täytteessä. :)
Kaveri oli tehnyt sellaista.
Tosi hyvää ja MAKEAA! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna sille kauha käteen ja käske tekemään mieleisensä

Vierailija
4/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi siihen happamaan raparperiin pitää väkisin lisätä hapanta kermaviiliä tai rahkaa. Koitas vaikka jollain muulla tuorejuustolla?

Vierailija
5/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimisko vaniljasokerin lisääminen täytteeseen?

Vierailija
6/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tymä mies jos haluaa sokeripiirakkaa raparperipiirakan sijaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herpeksellä onnistuu.

Vierailija
8/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.08.2015 klo 14:55"]Tymä mies jos haluaa sokeripiirakkaa raparperipiirakan sijaan.
[/quote]
Juu on kyllä aika yksinkertainen mut rikas.
Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miehesi taitaa olla niitä heikolla makuaistilla varustettuja, jotka lisäävät kaikkeen moninkertaisen määrän mausteita, eikä siltikään riitä...

Minun siskoni on tuollainen, ja korjaa "mauttomuuden" tuplamäärällä sokeria ja kermavaahdolla, johon siihenkin lisää vatkatessaan kamalan määrän sokeria.

Vierailija
10/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita raparperin kaveriksi esim. mansikkaa, josko sitten kelpaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.08.2015 klo 15:00"]

Miehesi taitaa olla niitä heikolla makuaistilla varustettuja, jotka lisäävät kaikkeen moninkertaisen määrän mausteita, eikä siltikään riitä...

Minun siskoni on tuollainen, ja korjaa "mauttomuuden" tuplamäärällä sokeria ja kermavaahdolla, johon siihenkin lisää vatkatessaan kamalan määrän sokeria.

[/quote]

No on justiinsa tällainen, monissa jutuissa käynyt niin, että on PAKKO tunkea hirveät määrät jotain ja sitten onkin pahaa kun on liikaa. Joka asiassa sama juttu. Monesti kolahtanut omaan nilkkaan tuo "tuplamäärällä" pelleily, mutta ei ole vieläkään oppinut. Ja en ole tuo aiempi AP, ekaa kertaa siis vastailen nyt :)

ap

Vierailija
12/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoittaisko sellaista piirakkaa, jossa raparperi on sisällä taikinassa ja sokeria pinnalla. Nautitaan vaniljakastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noi kermaviilipaskapiirakat ovat kamalia, kasin ehdottama piirakka on paljon parempaa.

Vierailija
14/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä idea tuo piirakka kastikkeen kanssa, saa sitten muut laittaa maun mukaan sitä vähemmän ;) Sen täytteellisen piirakan taas voi tehdä kermaviilin sijasta maustettuun rahkaan esmes.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
22.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun raparperin hillottaa ennen piirakkaan laittamista, siitä tulee paljon makeampi. Eli raparperit kattilaan, ruokalusikallinen tai kaksi vettä ja sokeria reippaasti. Sitten vain odottaa, että siitä tulee ikäänkuin hilloa. Voi käyttää ihan samalla tavalla kuin pelkät raparperitkin!